Maria Craciun, micuta romanca reuseste sa impresioneze juriul italian. Respect!

Muzica este arta combinării notelor în succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmică a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă.

Operă (in italiană opera in musica, „lucrare muzicală“) este un termen desemnând din anul 1639 un gen muzical ca o formă de teatru, fiind deseori denumită teatru liric, în care întreaga acțiune se desfășoară total sau predominant utilizând muzică și cântat.

Mai târziu va fi denumită la fel de asemenea și clădirea operei (locul unde se interpretează sau Instituția producătoare) cât și ansamblul teatreal care o interpretează.

Opera utilizează multe din elementele teatrului vorbit sau dramatic, precum ar fi scenariul, costumele, decorurile, mișcarea scenică și interpretarea.

În ciuda acestor asemănări, interpreții operei trebuie să posede în primul rând calități vocale deosebite, care conferă genului muzical identitatea sa definitorie.

Aceasta fetita talentata este Maria Craciun, adorabila fetita romanca in varsta de 11 ani care a inceput sa cante cand avea doar 6 ani.

Aceasta are doar 5 ani experienta in arta muzicii, insa are o voce si un talent extraordinar . Aceasta este unul dintre cele mai exigente cântece ale vremii noastre.

Cantecul Mariei va provoaca frisoane pe coloana vertebrala. Pur și simplu este uimitor.

Deja celebra artistă adolescentă Maria Crăciun îşi lansează o nouă melodie, cu ocazia zilei sale de naştere. Duminică, 12 februarie, Maria Crăciun împlineşte 17 ani şi sute de spectacole pe scene profesioniste, în săli sau în aer liber!

A cântat pe orice vreme, în faţa a sute, chiar mii de oameni!

Cea care şi-a început drumul de stea la zece ani, smulgând popularitatea publicului italian şi un bronz la Festivalul San Remo Junior, cu vocea sa comparată atunci cu aceea a lui Celine Dion, nu cânta atunci decât de trei ani, însă deja participase la peste 20 de festivaluri naţionale, întorcându-se cu multe medalii de aur.

Aceasta înseamnă călătorii obositoare pentru micuţă, emoţii pe scenă şi eforturi considerabile (cheltuieli cu deplasările, costumele de scenă etc.) ale unei familii modeste, dar şi bunătatea unor români din toată ţara, care au ajutat-o pe artistă să ajungă o glorie a Galaţiului. Care nu refuză să cânte pro-bono pentru oraşul său.

„Lumea mea”, noul single

Ziua ei, 12 februarie, Maria Crăciun şi-o sărbătoreşte prin lansarea unei noi piese muzicale, căreia i-a compus chiar ea textul. Melodia „Lumea mea” a fost înregistrată în colaborare cu Casa de Producție Red Clover şi va putea fi ascultată începând de astăzi, 9 februarie, pe Youtube.

„Textul scris de Maria pune în lumina aşteptările, speranţele şi dorinţa ei de a continua pe acest drum greu, dar atât de frumos al muzicii. Maria cântă de 11 ani, căutând să fie mereu la înălţimea aşteptărilor tuturor”, spunea, ieri, mama şi ”impresara” artistei, Cătălina Lovin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *