Marile supermarket-uri nu vor să ȘTII ASTA despre merele pe care le vând. O să te crucești

0
Publicitate

Dacă vrei mere proaspete, cel mai bine ar fi sa mergi chiar tu si sa le culegi din pom. Doar asa poți fi sigur de originea si “vechimea” fructului. Ce vei vedea în imaginile de mai jos te va face sa te crucești!

In America, merele pe care le cumperi de la supermarket pot fi vândute si la un an de când au fost culese. In Europa perioada este putin mai scurta. Intre trei și sase luni.

Acum se mai citește și:  Fost preot ortodox, mesaj către românii ce merg la moaștele sfinților: „Pupatului unor cadavre ciopârțite, e una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspirații umane”

Merele sunt culese, spălate bine cu apa, săpun si clor. Ceara naturala de pe fructe este îndepărtata si se aplica un strat de ceara comestibila, pentru ca fructele sa reziste mai mult, sa fie lucioase si sa para cat mai apetisante. Apoi, un computer le “fotografiază” pentru a se asigura ca toate au forma si mărimea “potrivita”.

Se impart in mai multe categorii, iar cele care nu corespund standardelor sunt aruncate! Imediat se bagă la rece, unde rămân intre sase luni si chiar un an.

Acum se mai citește și:  Apare o nouă alocație pentru copii! Părinții primesc câte 500 de lei pe lună
Publicitate

In aceste camere frigorifice nu doar temperatura este scăzuta, se controlează pana si nivelul de oxigen, care trebuie sa fie mai mic pentru a preveni îmbătrânirea merelor!!!

In Statele Unite ale Americii, in aceste frigidere in care sunt conservate merele se baga si un gaz care anihileaza producerea de etilena, responsabila de îmbătrânirea merelor si stricarea lor. Substanta se numeste SmartFresh si, se pare, a fost aprobata si in Europa.

Merele arata la fel si dupa un an de depozitare, însa studiile arata ca nu mai au aceleași calități nutritive. Dupa mai multe luni in care au stat la rece, merele pierd din antioxidanți!

Acum se mai citește și:  Gigi Becali a ținut ascuns un secret toată viața lui. Cine este de fapt soția patronului de la Steaua

Sursa: supertari.ro

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com