MESAJ ULUITOR din partea Elenei Udrea: „Măi lichelelor, aţi uitat când lingeaţi clanţa…” – AMANUNTE INCENDIARE din mesajul postat pe facebook

0
Publicitate

Elena Udrea a transmis un mesaj în care susţine că are dosare penale pentru că a sprijinit diferite persoane pentru a obţine funcţii în politică sau în presă şi care acum transmit „mizerii” despre ea. relateaza nationalisti.ro

„Eu am dosare penale şi sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalişti «deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea.

Într-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook, Elena Udrea spune că ar fi preferat să rămână în atmosfera de linişte şi pace a sărbătorilor, dar nu mai poate rămâne indiferentă la „mizeriile unora” şi a decis să le transmită un mesaj.

Acum se mai citește și:  Lidl aruncă mănuşa: A crescut salariile angajaţilor. Ce salariu câştigă un angajat la Lidl si cat poate primi daca acumuleaza vechime in companie
Publicitate
 „Măi lichelelor, aţi uitat când lingeaţi clanţa să vă sprijin să luaţi functii în partid, că de proşti şi corupţi ce eraţi v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, să vă susţin candidaturile pe la primăriile de sectoare, spre exemplu, să vă finanţeze Cocoş, pe unii în politică, pe alţii în presă… Voi, nişte nulităţi ipocrite, vorbiţi de mine astăzi??? Eu am dosare penale şi sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalişti deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea.

Aceasta afirmă că ar putea face publice numele tuturor, câţi bani a luat fiecare de la partid sau cum au fost numiţi pe funcţii şi aprciază că „lichelele tot plătesc odată şi odată”.

Acum se mai citește și:  Era sărac si strângea bani pentru scoală, iar o tânără l-a ajutat. Peste ani, gestul tânărului i-a SOCAT pe toti!

„Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu şi eu una ca voi. Dar, dacă vă faceţi calculul că o să fiţi lasaţi în pace dacă vă mutaţi limba în fundul Sistemului acum şi, pentru că aţi sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteţi proşti până la capăt. Lichelele tot plătesc odată şi odată!”, mai scrie Udrea.

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiască

Acum se mai citește și:  Puțini știu că Nelson Mondialu’ este căsătorit! Cum arată soția lui tinerică și cum s-au cunoscut! Liana era minoră când s-au cuplat, iar când au aflat părinţii ei cu cine s-a încurcat, a ieșit mare scandal… Ce i-au făcut:Tine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com