Mesajul DIASPOREI pentru Gabriela Firea după ce Primăria nu a aprobat mitingul. ”Vă așteptăm pe 10 august în Piața Victoriei”

Primăria Capitalei a decis să nu autorizeze mitingul de un milion de oameni pe care românii din Diaspora doresc să-l organizeze în Piața Victoriei din București, în semn de protest față de guvernarea PSD-ALDE.

La auzul veștii românii care trăiesc în afara țării s-au mobilizat pe rețelele de socializare și spun că vor veni oricum la București pe 10 august pentru a protesta.

Unul dintre cei care sunt indignați de decizia autorităților de la București este și senatorul PNL de Diaspora, Viorel Badea care i-a transmis Primarului general al Capitalei Gabriela Firea că românii vor veni la București cu sau fără voia acestei și că o așteptă și pe aceasta la miting.buzul și iresponsabilitatea administrației #PSD a capitalei lovesc încă odată!

“Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, își arată disprețul față de #diaspora română și refuză autorizarea mitingului pașnic anunțat pentru data de 10 august, motivând, în mod jignitor, lipsa de civilizație a celor care vor participa la acel miting. Un lucru nu știe ”tovarășa” primar general: să învețe din greșelile mentorilor săi, Ion Iliescu și Victor Viorel Ponta care, prin atitudinea lor arogantă și abuzivă la adresa propriilor conaționali, le-au alimentat acestora spiritul civic și dorința de a schimba profund starea de lucruri din țara lor.

Doamna primar general chiar nu pricepe că românii din diaspora nu au nevoie nici de autorizația și nici de acordul domniei sale pentru a-și exprima în mod liber și neîngrădit opiniile civice și politice oriunde în țara în care își investesc banii și speranțele.

Nici doamna Firea, nici cetele de PSD-iși din jurul său nu pot să se împotrivească voinței celor care reprezintă un sfert din populația României.

O zi bună, doamnă primar și vă așteptăm pe 10 august în Piața Victoriei să ne urați: ”Bine ați venit în țara noastră, dragi români !”, spune senatorul PNL de Diaspoara Viorel Badea. #DiasporaSalveazăRomânia, #PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *