Mi-a aratat acest video bunica mea, am râs cu lacrimi Moldoveanca la piscina cea mai tare parodie

O moldoveancă tipică, atunci când merge la piscină, trebuie să atragă toată atenția. Începând cu încălțămintea prețioasă și ajungând la costum de baie sau chiar pălăria, totul trebuie să arate perfect pe ea.

Video complet mai jos..

Vezi video mai jos

La acest subiect, Zâmbărele a făcut și o parodie. Tânăra actriță s-a filmat la piscina Turnul Alb, unde a jucat rolul unei moldovence, luându-se după toate stereotipurile care circulă în societate.

Alte comentarii ar fi de prisos aici, așa că urmăriți filmulețul.

In general, romanul are un simt al umorului foarte dezvoltat, mai ales o auto-ironie iesita din comun, comparativ cu alte popoare.

Exista o ironie si un sarcasm specific fiecarei zone geografice din tara noastra, astfel incat, ardelenii rad de moldoveni, oltenii rad de ardeleni, iar moldovenii rad chiar de ei insisi…

Daca vedeti filmuletul de mai sus, care este o parodie super reusita, realizata de o moldoveanca machaiata, sau buita cum se mai zice in graiul popular, va rupeti de ras: duduia imbracata ca de club, cu ifose de primadona, isi exprima parerea despre iubitul ei care este un nestiutor in a alege un drink la piscina.

Cu accentul specific al graiului “dulsi muoldoviniesc”, ea-si da ochii pe spate, face figuri, se pretinde o inteligenta, super priceputa in toate domeniile, face observatii in stanga si-n dreapta, ce s-o mai lungim…este cea mai cea!

Speram ca v-a binedispus duduita noastra, asteptam pareri de la voi, legate de acest material si va multumim ca ne cautati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *