Milionarul se prefăcea că este un om fără adăpost, i-a testat inima recepționerului de la restaurant și a primit tratamentul neașteptat

Recent, un videoclip care a fost postat pe rețelele sociale a provocat controverse. În film, un om bogat sa prefăcut că poartă haine ca o persoană fără adăpost pentru a încerca recepționerul din restaurant.

După cum era de așteptat, recepționerul din restaurant a avut un comportament rău față de cei fără adăpost. Mulți oameni după vizionarea acestui videoclip sunt supărați de atitudinea recepționerului.

Alții au fost de acord cu recepționatul pentru că și-a îndeplinit rolul.

Ce părere aveți în vedere?

Citeste si:

Aceste 8 zodii chiar se vor îmbogăţi in acest an!

În următoarele luni 8 zodii vor avea un succes colosal de mare din care vor reuși să se îmbogățească ajungând să urce la alt nivel social mult mai ridicat

Vor avea multe bucurii in familie, multe momente de neuitat alaturi de prieteni si rude, dar si momente in care vor fi singuri, intr-o vacanta si se vor relaxa doar ei.

Pe departe, cea mai mare bucurie pe care o vor avea sunt copii, pe care ii vor creste amandoi intr-o armonie continua.

O sa vada cu ochii lor cum cresc copii mari, sanatosi si foarte inteligenti, acest fapt datorandu-se atentiei foarte ridicate pe care le-o ofera copiilor.

Datoriile nu vor mai fi o mare problemă, iar cheltuielile nu se vor mai simte atât de tare.

Toată lumea vrea să apuce pe un drum bun în viață, un drum pe care banii, dragostea şi fericirea să nu le lipsească din viața lor, insă nu toată lumea apucă pe acel drum.

Unii se străduiesc din răsputeri să apuce pe acel drum, incercând să-l caute incontinuu.

Extraordinar este faptul că aceste 8 zodii sunt foarte aproape de acel drum, chiar „la doi paşi” de el. Unii au noroc chior la bani, de altii pare ca nu se lipeste nimic si pace!

Citeste continuarea aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *