Moldovenii impreuna cu Mireasa danseaza la o nunta pe muzica MOLDOVENEASCA.. Toti au ramas cu gura cascata…

Se spune ca unde joaca moldovenii, acolo pamantul geme si de acesta data zicala se potriveste de minune, mirele si mireasa impreuna cu invitatii lor danseaza un dans popular plin de energie si dinamism iar rezultatul este un spectacol folcloric minunat. Au incins o hora de zile mari cum demult mi-am dorit sa vad.

Imaginile au facut inconjurul lumii dupa ce au fost postate pe youtube.

Citeste si

Cat i-a costat pe moldoveni videclipul cu Brad Pitt, devenit viral peste noapte, si cat ne-a costat pe noi „frunza” Elenei Udrea
Spotul de promovare a turismului din Republica Moldova a devenit viral, la câteva ore de la lansare. Nici nu-I de mirare, conceptul este extrem de bun, actorii – remarcabili, iar filmarea – ireproșabilă. Mergând pe o idee simplă – cum ar fi dacă Brad Pitt ar umblă singur, pe ulițele unui sat din Moldova de peste Prut, autorii video-ului au reușit să surprindă în aproape trei minute motive consistente pentru care țara lor ar trebui vizitată.

Brad Pitt din videoclip nu este chiar Brad Pitt. Actorul care îi joacă rolul este Ronald Huisman, un actor olandez care activează în domeniul IT și chiar a lucrat pentru mai multe proiecte din Republica Moldova. Producătorul Sergiu Prodan a spus că Huisman este un prieten al Moldovei și că a lucrat gratuit pentru videoclip, echipa plătindu-I doar biletul de avion, conform realitatea.md

Filmările au avut loc în toamna anului trecut în regiunea Orheiului. Regizorul este Viorel Mardare, iar conceptul îi aparține lui Eugen Boico. La scenariu s-a lucrat aproximativ o lună, iar bugetul producției a fost de 10 mii de euro.

Spre comparatie, realizarea şi promovarea brandului turistic cu „frunza” al Romaniei, pe vremea Elenei Udrea, au costat peste 20 de milioane de euro (conform Jurnalului National).