Nepoata îi cântă o melodie de suflet bunicii sale care suferă de demenţă. Doar urmăriţi reacţia bătrânei

Pentru orice copil, bunica este acea persoană specială din partea căreia va avea întotdeauna parte de multă iubire şi grijă.

Bunica niciodată nu-ţi refuză nimic, te înconjoară cu toată dragostea sa şi nu aşteaptă niciodată nimic în schimb. Poate tocmai acestea sunt motivele pentru care este la rândul său atât de iubită.

Asculta melodia complet mai jos..

La începutul acestei luni, pe internet a fost postat un videoclip care a înduioşat întreaga lume. Aflată într-o stare gravă de sănătate, bătrâna din aceste imagini este vegheată în fiecare clipă de nepoata sa dragă.

Tânăra ar fi dispusă să facă orice pentru a încerca să aline măcar puţin din suferinţa pe care o îndură bunica ei.

De cele mai multe ori, nepoata alege să îi cânte bunicii sale, fapt care o bucură nespus pe bătrână.

În acest clip o putem asculta interpretând una dintre cele mai cunoscute melodii din toate timpurile, „I will always love you”, din repertoriul regretatei cântăreţe Whitney Houston.

Citeste si:

Horoscop 19 iulie 2018. O zi tensionată. Astrologul vă recomandă să fiți precauți

Astrele sunt potrivnice astăzi unei zodii care va suferi cea mai mare pierdere.

Horoscop 19 iulie 2018 Berbec

În relația cu partenerul de viață vor apărea discuții aprinse, pe temă cheltuielilor comune. Se pare că felul în care cheltuiești banii din veniturile tale necăjește persoană iubită.

Ar fi bine să accepți sfaturile sau remarcile celorlalți privitor la bani și bunuri. Astăzi, foarte ușor se pot rupe înțelegeri, anula contracte sau destrăma definitiv relații parteneriale vechi. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

Horoscop 19 iulie 2018 Taur

Se anunța multe treburi la serviciu, dar și acasă te astepata membrii familiei pentru a rezolvă chestiuni domestice. Rutină zilei te poate obosi, însă fii prudent și ocupă-te pe îndelete de priorități.

Afecțiunile capului și sistemului renal se pot evidenția serios, astfel că este posibil să iei legătură cu diverși specialiști în sănătate. Rezervă-ți momente pentru odihnă și relaxare în natură.

Horoscop 19 iulie 2018 Gemeni

Surprizele zilei apăr dinspre relațiile sentimentale. Persoană iuibita te va provocă la discuții importante, fie în privință relației voastre, fie datorită atitudinii tale rezervate, în ultima vreme.

Prudența și răbdare, întrucât sunt șanse mari de a se produce o schimbare sentimentală dureroasă. Copiii sunt o altă sursă provocatoare. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să treci cu bine peste toate.

Horoscop 19 iulie 2018 Rac

În relațiile familiale sunt posibile discuții aprinse, datorită treburilor domestice restanțe. Ocupă-te numai de casă și familie, chiar dacă tentația de a te refugia în sarcinile de lucru de la serviciu este foarte ademenitoare.

De la și prin prieteni se țes intrigi și situații confuze, care afectează linsitea și conforul segmentului tău familial. Ferește-te de cei care se amestecă în treburile tale personale!

Horoscop 19 iulie 2018 Leu

Se întrezăresc multe călătorii pe distante scurte, pentru a rezolvă chestiuni profesionale care trenează de multă vreme. Dialogurile sunt și ele la ordinea zilei, în special cu șefii, colegii de muncă sau persoanele colaterale locului de muncă.

Nervozitatea și grabă sunt accentuate, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile. Evită să vorbești prea mult, să emiți judecăți sau să aduci critici celorlalți.

Horoscop 19 iulie 2018 Fecioară

Ziua aduce noutăți în plan financiar. Poate fi vorba despre informații privitoare la schimbarea condițiilor de muncă sau la veniturile pe care le obții la locul de muncă.

Vin și bani, bunuri sau favoruri, dar când te aștepți mai puțin și în condiții greu de anticipat. Surprizele pot fi foarte mari, de aceea fii prudent. Evită cheltuielile importante și investițiile pe termen lung! Odihnește-te mai mult!

Citeste continuarea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *