Nu mai tipa la femeia ta pentru ca nu castigi nimic, ba din contra iti faci rau singur

0
Publicitate

Data viitoare cand pornesti o cearta cu persoana iubita, gandeste-te de doua ori daca merita aceasta cearta, merita sa o pierzi doar pentru ca nu stie sa se joace jocul tau preferat pe calculator? Ai grija amice pentru ca fiecare persoana are o limita.

Publicitate

Fiecare om greseste la un moment dat, pentru ca nu suntem roboti, avem sentimente, inima si pana la urma din greseli invatam. O femeie nu sta cu tine doar pentru ca o iubesti, daca continui sa o certi pentru ca e vinovata ca ploua afara sau pentru ca te plictisesti. Atunci te informez ca o femeie nu este jucaria ta si ca nu are buton de resetare ca telefonul mobil. Daca o tratezi cu indiferenta si o certi in fiecare zi, intr-o zi va gasi puterea necesara si te va parasi.

O femeie nu este programata sa te ierte de fiecare data cand gresesti, chiar daca o face, nu va uita nimic din ce s-a întamplat. Nu te mai certa cu persoana iubita pentru ca nu castigi nimic, ba din contra, iti faci rau singu prin acest lucru. Atunci cand esti nervos incearca sa vorbesti frumos cu ea si sa nu o jignesti pentru ca cuvintele pe care le rostesti, o poate rani foarte mult si la sfarsit cand toata lumea se calmeaza o sa realizezi ca nu ai castigat absolut nimic, si ca ti-ai facut rau cu mana ta

Publicitate

La un moment dat, unul din voi va renunta la relatia pe care o aveti de un an de zile, pentru ca nu mai suporta sa vada ca nu exista zi in care sa nu va certati. Prea multe certuri si prea multe neintelegeri duce la o despartire, asa ca ai grija data viitoare cand vrei sa o certi din nimic.

 

Publicitate
loading...
Share.

Leave A Reply

Powered by themekiller.com