O a treia victimă a lui Gheorghe Dincă a fost găsită în Germania

O altă posibilă victimă a „Monstrului din Caracal” a decis să se destăinuie și să spună prin ce a trecut în urmă cu un an.

Maria, a treia victimă a lui Gheorghe Dincă a tăcut multă vreme, însă acum a hotărât să mărturisească secretul ei înfricoșător.

Fata l-a contactat recent pe bunicul Luizei Melencu, o altă victimă a monstrului, dispărută în luna aprilie a anului trecut, și i-a povestit cum a fost și ea răpită de Dincă.

Maria are în prezent 17 ani și trăiește în Germania.
Ea spune că a fost răpită de pe stradă și dusă în casa criminalului care a șocat o țară întreagă. Modul de operare al lui Dincă a fost diferit în cazul Mariei. După spusele fetei, el ar fi adormit-o cu o substanță și ar fi urcat-o în mașina lui.

“Mă cheamă Maria, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea. Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după… M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred…”, a povestit Maria, a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, potrivit observator.tv.

Până acum nu se știe ce s-a întâmplat mai departe cu Maria, dacă Dincă i-a făcut ceva sau despre cum a reușit să scape.

O altă fată răpită de „Monstrul din Caracal”
De curând, fiica unei polițiste din Craiova a declarat că a fost martoră la o altă răpire, de această dată, fata din mașina lui Dincă reușind să scape.

Femeia a fost audiată de procurorii DIICOT și a mărturisit că a văzut cum o fată sare din mașina lui Gheorghe Dincă și o ia la fugă.

Fiica polițistei se afla chiar în spatele mașinii criminalului, la un semafor, și a asistat la toată scena șocantă. Ba mai mult, după ce fata a reușit să scape din mașina lui, Dincă a venit la femeia care a văzut tot și a vorbit cu ea. I-a cerut numărul de telefon, spunându-i că, dacă fata ar depune plângere la poliție, ea să aiba calitate de martor și să spună tot ce a văzut.

Fiica polițistei a mai declarat că în acea zi, Gheorghe Dincă a asediat-o cu telefoanele, dar într-un final, femeia i-a blocat numărul, pentru a nu mai putea fi contactată de el.
În prezent, anchetatorii încearcă să afle identitatea fetei care a reușit să scape din mașina lui Dincă.