O cameră de bord a surprins o scenă frumoasă și rară în traficul din România

O cameră de bord a surprins o scenă frumoasă și rară în traficul din România. Un șofer din Brăila a coborât din mașină pentru a ajuta un bărbat cu handicap locomotor să traverseze strada.

La o trecere de pietoni din Brăila, un bărbat aflat într-un cărucior special încerca cu greu să traverseze strada. Martor la scenă, un șofer n-a stat pe gânduri și a coborât din mașină pentru a-l ajuta pe bărbat. Întâmplarea a fost surprinsă de camera de bord a unui alt șofer aflat în trafic, care a postat imaginile pe internet.

”Mergeam dinspre Barieră către strada Griviței. Omul în scaun cu rotile a început să traverseze pe culoarea verde a semaforului, dar pentru că se deplasa foarte încet l-a prins culoare roșie. Băiatul din fața mea s-a dat imediat jos de la volan și l-a ajutat să treacă strada”, a povestit pentru obiectivbr.ro. Claudiu Tănase, șoferul care a postat filmulețul pe internet.

Șoferul brăilean a stârnit un val de aprecieri pe rețelele de socializare, imaginile fiind distribuite de mulți internauți.

Se mai citeste in continuare si:

Acest Barbati Au Filmat Pestii Aflati Sub Un Pod Din Cernobil!! Nu O Sa Iti Vina Sa Crezi Ce Era Acolo Cand O Sa Vezi Imaginile!!

Desi au trecut mai bine de 30 de ani de la dezastrul care a ingrozit o lume intreaga, la Cernobil inca se mai simt efectele radiatiilor care au inspaimantat pe toata lumea. Toata catastrofa s-a sfarsit numai prin sacrificiul unor ingineri care stiau ca se sacrfica daca intra in apa pentru a gasi valvele care au actionat ecluzele, permitand evacuarea camerelor.

Insa astazi daca trecem prin acele locruri o sa vedem ca inca se mai simt urmele acelor radiatii. Spre exemplu in clipul postat mai sus putem vedea cum niste oameni au filmat pestii aflati intr-un lac din zona. Pestii au niste dimensiuni extrem de mari unii ajungand dupa spusele oamenilor chiar la marimea unei masini.

Informatii despre pesti:

Corpul este fusiform, are forma hidrodinamică, dar poate fi turtit dorsoventral. Este alcătuit din 3 părți: cap, trunchi și coadă. Peștii au 2 tipuri de înotătoare: Perechi (pectorală și abdominală) și neperechi (dorsală, codală și anală). Cele perechi au o structură stabilă, fiind formate din piesele osoase ale centurii scapulare și pelviene. Ele ajută peștii să se scufunde în apă, să facă rotații, să mențină corpul într-o poziție normală. Cele neperechi sunt pliuri ale pielii, susținuți de raze osoase externe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *