O femeie are nevoie de iubire, respect si siguranta

0
Publicitate

Femeia are nevoie de siguranta si de grija. De incredere ca sa fie sigura ca omul cu care sta nu este un pampalau, indecis si moale. Femeia trebuie sa se asigure de la inceput ca omul cu care sta acum, nu o va parasi la prima cearta. Deci inainte sa o judeci si sa ii critici comportamentul , uita-te prima oara la tine, sa vezi daca esti corect cu ea. O femeie nu sta cu tine din plictiseala, ea sta cu tine pentru ca se simte implinita, iubita si apreciata.

Publicitate

Trebuie sa intelegi faptul ca o femeie nu sta cu tine pentru bani sau pentru ca ai multe lucruri valoroase, o femeie sta cu tine pentru iubire, atentie, ca o intelegi si pentru ca esti capabil sa o faci fericita.

O femeie nu apreciaza niciodata un barbat care este mai slab decat ea. O femeie cauta un barbat carea sa fie mai puternic decat ea, deoarce ii place sa fie in siguranta. De asemenea, nu te astepta sa intelegi o femeie, pentru ca nu poti sa intelegi asa ceva, eu personal ma chinui de foarte mult timp si nu am nici un rezultat concret. Dar in schimb poti sa ii oferi atentie, sa te chinui sa o intelegi si sa o iubesti in fiecare zi. Daca faci aceste lucruri o sa ai parte de o relatie de o lunga durata sau chiar pana la ultima suflare.

Publicitate

Atunci cand esti cu o femeie fa tot posibilul, da-i motive sa fie fericita,  prin lucruri simple, complimente, gesturi mici sau chiar prin simpla ta prezenta. Niciodata sa nu lasi orgoliul si indiferenta sa intervina intre voi doi, pentru ca indiferenta ucide si orgoliul v-a desparte.

Publicitate
loading...
Share.

Leave A Reply

Powered by themekiller.com