O femeie din Braila a inceput sa vorbeasca pe internet cu un barbat care i-a spus ca este general in Irak. S-a indragostit de el, iar acesta i-a spus ca vrea sa ajunga la ea in Romania. Ce a urmat e incredibil! Nu va uita toata viata ce a patit:

O femeie in varsta de 51 de ani din Braila s-a indragostit nebuneste de un barbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. (nu rata: Fata a intrat in apartamentul unor barbati, dupa 10 minute a iesit, iar dupa 3 luni s-a stins din viata. la inmormantare, mama sa a promis ca va face dreptate. ce s-a intamplat acum)

Barbatul s-a recomandat a fi „general american”, aflat in misiune in Irak, a notat debraila.ro.

Citeste si:

Citesti pe avramflorea.ro site-ul nr1 de stiri din Romania! Femeia nu stia limba engleza si s-a folosit de Google Translate pentru a discuta cu barbatul de care s-a indragostit.

Acesta i-a cerut femeii sa-i trimita 30.000 de euro pentru a avea cu ce sa ajunga la ea, in Romania.

Orbita de dragoste, femeia a facut un credit bancar pentru a face rost de cei 30.000 de euro si i-a trimis barbatului.

Imediat cum acesta a primit banii, si-a sters contul si nu a mai dat niciun semn de viata. Dupa ce si-a dat seama ca a fost inselata, femeia s-a dus la politie si a depus plangere.

In primavara, o alta femeie din Braila s-a dus si a depus plangere la politie dupa ce a ramas fara 36.900 de euro, pe care i-a trimis unui „general american” care a promis ca o ia de nevasta.

Te-ar putea interesa si: