O fetiţă de 7 ani intră pe gheaţă, însă când muzica începe… Te lasă fără cuvinte! VIDEO

Patinajul este unul dintre acele sporturi care prin frumuseţea şi magia lui ne încântă privirea de câte ori avem ocazia să privim astfel de spectacole. Adeseori rămânem fără cuvinte în fata graţiei cu care patinatorii sau patinatoarele prezintă în concursuri coregrafii impresionante.

Gia Kokotakis este o fetiţă de numai 7 ani, care a reuşit performanţa de a obţine medalia de bronz concurând alături de alte patinatoare mult mai mari decât ea. Înainte de a ppune piciorul pe gheaţă, antrenoarea îi dă ultimele sfaturi, de care fără îndoială fetiţa va ţine cont de-a lungul reprezentaţiei sale din concurs.

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, asemeni unui fulg de zăpadă, Gia patinează cu multă lejeritate, dovedind un talent deosebit încă de la această vârstă. Fără îndoială că a pus de mică patinele în picioare, iar acum poate executa pe gheaţă chiar şi sărituri perfecte sau piruete ameţitoare.

Fetiţa alunecă pe gheaţă în ritmul muzicii, interpretând o coregrafie plină de graţie şi armonie. Elementele tehnice sunt destul de dificile pentru vârsta ei, însă datorită aptitudinilor sale şi a numeroaselor repetiţii acestea sunt executate cu mult profesionalism de micuţa patinatoare.

Ca să ajungi la un astfel de rezultat trebuie să te pasioneze ceea ce faci şi să depui un efort susţinut. Privind aceste imagini ne dăm seama că Gia iubeşte patinajul şi deşi se află la început, nu peste mult timp va avea parte de o carieră stralucuitoare.

Citeste si:

Vești bune pentru omenire! Vaccinul AntiCancer începe să fie testat pe oameni

Cercetătorii americani au descoperit o nouă metodă de tratare a cancerului. Ei au injectat doi agenţi într-o tumoare solidă, iar aceasta s-a dizolvat. Mai mult, au dispărut şi alte formaţiuni separate. Asta sugerează că substanţele rămân active în corp după distrugerea tumorii ţintite iniţial şi detectează orice alte formaţiuni canceroase.

Pasul important urmează să fie făcut anul acesta, notează Digi24.

Încep testele pe pacienţi pentru un vaccin revoluţionar făcut de cercetătorii de la Stanford.

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Stanford, noua terapie dă rezultate pentru mai multe tipuri de cancer.

Oamenii de ştiinţă de la Stanford susţin că metoda lor ar putea sta la baza unui tratament rapid, fără efecte adverse şi foarte important, mult mai ieftin decât toate terapiile existente în acest moment.

Două etape de verificare pe oameni vor avea loc anul acesta, la care vor lua parte 35 de pacienţi.

La testele pe şoareci vaccinul a avut o rată de eficienţă de 97%, adică aproape toţi cobaii bolnavi s-au vindecat cu această terapie.

Tratamentul constă în injectarea a două substanţe care stimulează sistemul imunitar să creeze celule care distrug tumorile, mai scrie sursa citată.

Când folosim aceşti doi agenţi împreună, putem observa eliminarea tumorilor din întreg corpul”, a declarat Ronald Levy, doctor în oncologie.

Citeste continuarea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *