O melodie pentru toate mamele ! Un Cântec ADEVARAT ! Doar o MAMA are grija – VIDEO

O melodie pentru toate mamele ! Un Cantec ADEVARAT ! Doar o MAMA are grija – VIDEO

Ce i se întâmplă cântăreței Adriana Antoni după plecarea mamei ei la cele vesnice ..

Solista de muzică populară Adriana Antoni a făcut mărturisi din viața sa particulară la o emisiune de televiziune.

Adriana Antoni este o cunoscută cântăreață de muzică populară de la noi, care este invitată la numeroase petreceri private.

Adriana Antoni şi-a pierdut mama, în urmă cu 12 ani, şi nu a apucat să-şi ia „Adio” de la ea, deoarece se afla în America. Femeia s-a stins fulgerător, în urma complicaţiilor apărute după o operaţie.
Artista a fost invitată la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri despre cea care i-a dat viață.

Solista a afirmat că mama sa îi apare frecvent în vise după ce s-a stins din viață.
„Am rămas în străinătate și am cântat foarte mult în America… După ce a plecat la cele veșnice mama mea, am venit în București la emisiuni. Ea nu a apucat să mă vadă măcar la o emisiune televizată…

Mama mereu îmi apare în vise, mai ales când ai un impas în viață. Zilele trecute visam că îmi făcea mâncarea mea preferată, pilaf de orez cu aripioare de pui”, a povestit Adriana Antoni la emisiunea mai sus menționată.

Citeste si:

NOUL COD RUTIER A FOST APROBAT. E JALE PENTRU SOFERI ! INCHISOARE PENTRU CEI CE NU-L RESPECTA !!

Noul Cod Rutier va intra în vigoare. Legea circulației prevede pedepse drastice pentru şoferii neatenți și indisciplinați. Noua prevedere legislativă ce va intra în vigoare începând de vineri se remarcă prin creşterea de zece ori a amenzilor sau transformarea amenzilor neplătite în suspendarea permisului.

Şoferii se vor gândi de două ori înainte de a lua decizia de a vorbi la telefon în timp ce se află la volan. Potrivit noului Cod Rutier, dacă vor fi prinşi vorbind la telefon în timp ce conduc un autoturism, riscă amenzi în cuantum de 1.600 de lei, la fel ca şi în cazul în care vor fi depistaţi că nu poartă centura de siguranţă, de zece ori mai mult decât amenzile de până acum.

Depăşirea limitei de viteză cu 51 până la 60 de kilometri pe oră se sancţionează cu amenzi din clasa a IV-a, cuprinse între 9 şi 20 de puncte amendă, adică între 720 şi 1.600 de lei. În plus, se ridică şi permisul de conducere pentru 90 de zile. În cazul depăşirii limitei de viteză cu peste 60 de kilometri pe oră, se aplică amenzi din clasa a V-a, care implică sancţiuni cuprinse între 21 şi 50 de puncte amendă (între 1.680 şi 4.000 de lei), plus suspendarea permisului de conducere pentru 180 zile. În cazul în care depăşirea vitezei legale cu mai mult de 60 de kilometri pe oră se soldează cu un accident rutier urmat exclusiv de pagube materiale, se aplică sancţiuni din clasa a VI-a, care implică de la 51 până la 120 de puncte de amendă (între 4.080 şi 9.600 de lei), la care se adaugă suspendarea permisului pentru un an. În cazul în care accidentul se soldează cu victime, perioada de suspendare a permisului se dublează la doi ani.

Citeste continuarea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *