O olteancă focoasă, fiică de politician, l-a facut pe un moș italian de 800.000 de euro

O tânără de 30 de ani, reţinută după ce a înşelat un italian de 71 de ani, reușind să-l despartă de aproximativ de circa 800.000 de euro, a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile.

Femeia este fiica unui politician care a aspirat la conducerea primăriei unei comune din județul Gorj.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus măsura preventivă a controlului judiciar cu privire la suspecta Simona Daniela Mărgăian, reţinută preventiv în cauză pentru 24 de ore. Suspecta este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Potrivit procurorilor, în perioada mai 2015-septembrie 2017, olteanca, după ce-a simțit că italianului Francesco Thielo Alberto, în vârstă de 71 de ani, i se aprinseseră călcăiele după ea, i-a mai zis că unicitatea lui o face să-și dorească să-și trăiască tot restul vieții alături de el și că n-are alt scop în viață decât să devină mama copiilor lui.

Numai că, pentru a pune pe baze solide noua familie, și pentru ca italianul să-și demonstreze la rândul lui intențiile serioase, olteanca i-a cerut să investească mai mult decât sentimente, adică bani, în dezvoltarea unei afaceri – deschiderea unui salon de coafură, mai întâi în Dubai şi apoi în Bucureşti.

În așteptarea clopotelor de nuntă, italianul a ajuns să își vândă casa și mașina și să locuiască cu chirie, într-o cameră, după ce deținuse o plantație viticolă.

Doar că, nimeni nu-i spuse că cei 780.000 de euro pe care îi dăduse nu fuseseră decât un cadou pentru o altă nuntă, a oltencei cu iubitul de care fusese ajutată să-l escrocheze pe bătrânul italian doritor de nevastă de două ori mai tânără decât el…

”Aprovizionam barurile din Milano cu băuturi şi aşa am cunoscut-o în acel club. Îmi spunea că vom avea două fetiţe pe care le vom creşte împreună, dar la scurt timp au început să apară tot felul de probleme în privinţa stării de sănătate a ei şi a părinţilor. Cred că toate spitalele din Gorj nu au tratat atâtea boli câte diagnostice mi-a spus ea mie. Era în ţară şi îmi spunea de una de alta, iar eu am fost mereu de acord să o ajut.

Totul a fost bine până când a zis să vindem apartamentul meu din Milano, să ne luăm o locuinţă mai mică şi să ne mutăm temporar acolo, pentru ca apoi să ne punem de acord unde ne vom muta împreună. Când am fost la notar pentru a perfecta actele de vânzare, ea a trecut un cont bancar care îi aparţinea. Apartamentul a fost vândut, iar banii au ajuns în contul ei. Din acea zi nu am mai văzut-o, nu am mai auzit-o, parcă a încetat să existe”, a relatat italianul.