O PROFESOARĂ SE ÎNDREAPTĂ CĂTRE CLASĂ, DAR NU S-AR FI AŞTEPTAT NICIODATĂ SĂ VADĂ AŞA CEVA PE HOL

Un bun profesor reuşeşte să modeleze caractere şi să schimbe vieţi. Acesta devine un model pentru cei pe care îi îndrumă pe parcursul întregii cariere, iar recunoştinţa pentru devotamentul său nu trebuie să ia sfârşit niciodată. Un astfel de maestru al educaţiei este şi Gabrielyn Watson care este surprinsă de foştii ei elevi cu un moment special.

Gabrielyn Watson este profesoara de muzică care coordonează un cor format din tineri talentaţi de la „Morgan Park High School” din Illinois. De-a lungul timpului componenţa acestui cor s-a schimbat, iar pentru cei care au făcut parte din acesta a reprezentat o rampă de lansare într-o viitoare carieră muzicală.

Ein dicker Bauch verschwindet in 11 Tagen ohne Diät oder Sport!Verlieren sie 30 kg in zwei Monaten!Wie wird man seinen dicken Bauch in drei Tagen los? Hier ist mein Geheimnis

Un grup de tineri, foşti elevi ai acestei profesoare dedicate meseriei s-au reunit după zece ani pentru a-i aduce acesteia un prinos de recunoştinţă pentru toată dăruirea cu care le-a călăuzit paşii pe aripile muzicii. Din spusele acestor tineri ne putem da seama imediat că doamna profesoară a avut o mare influenţă asupra lor şi a reuşit să le ghideze viaţa, vocea şi viitoarea carieră în cel mai bun mod posibil. Era timpul să îi arate cât de mult apreciază aceste lucruri.

Deşi majoritatea nu se mai văzuseră din perioada liceului, în momentul în care au auzit că este vorba de profesoara lor minunată niciunul nu a ezitat şi au păşit din nou pe porţile fostului liceu. După ce au colaborat în secret pentru a-i pregăti o mare surpriză, unul dintre tineri a anunţat-o pe doamna Watson că a doua zi urma să aibă loc un interviu de angajare a unui nou profesor, iar prezenţa ei era necesară datorită experienţei la catedră.

În timp ce doamna profesoară se îndrepta spre clasă, în faţa sa a apărut Peter, unul dintre foştii săi elevi, fredonând începutul uneia dintre cele mai emoţionante melodii din toate timpurile: „Amazing Grace”. Emoţia a pus stăpânire de îndată pe chipul doamnei Watson, iar lacrimile şi-au făcut apariţia.

Ein dicker Bauch verschwindet in 11 Tagen ohne Diät oder Sport!Verlieren sie 30 kg in zwei Monaten!Wie wird man seinen dicken Bauch in drei Tagen los? Hier ist mein Geheimnis

Rând pe rând şi ceilalţi tineri i s-au alăturat lui Peter şi au format un cor de milioane cu o armonie sublimă. Simţind că emoţia o copleşeşte, profesoara s-a prăbuşit pur şi simplu la pământ. Ritmul melodiei a devenit mult mai dinamic, iar acest lucru i-a dat doamnei forţa de a se ridica şi de a-i privi cu admiraţie pe toţi cei care acum cântau numai şi numai pentru ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *