OFICIAL Guvernul a aprobat proiectul prin care va confisca banii trimişi în ţară de românii din diaspora!

Guvernul a aprobat proiectul prin care va confisca banii trimişi în ţară de românii din diaspora! Guvernul a aprobat în şedinţa de săptămâna trecută un proiect de lege iniţiat de Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB), prin care orice sumă mai mare de 2.000 de euro, trimisă în ţară, va trebui dovedită cu documente.

Proiectul nu a fost anunţat de Guvern înaintea şedinţei de joi, dar apare în lista proiectelor aprobate. Actul normativ va fi trimis spre dezbatere şi adoptare Parlamentului şi ulterior preşedintelui Klaus Iohannis spre promulgare.

În varianta din 31 ianuarie a proiectului de lege, publicat pe site-ul Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, la Secţiunea 2 — „Raportarea tranzacţiilor care nu prezintă indicatori de suspiciune”, la art. 7 alineatul (5), este prevăzută justificarea sumei de 1.000 de euro.

În forma din 29 martie a proiectului adoptat de Guvern, la acelaşi punct se specifică: „Pentru activitatea de remitere de bani, entităţile raportoare transmit Oficiului rapoarte privind transferurile de fonduri a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 2.000 euro”.

DOCUMENTUL poate fi vazut AICI.

DACA NU SUSTI ACEASTA LEGE TE RUGAM FRUMOS SA DISTRIBUI ARTICOLUL MAI DEPARTE SA VADA TOATA LUMEA IN CE TARA TRAIM . VA MULTUMESC .

Joi, la câteva săptămâni după aceste asigurări, în sedinta de guvern a fost aprobat proiectul de lege care confiscă banii românilor trimişi în ţară dacă nu sunt jutificaţi cu documente. Au făcut o singură „concesie”. Pragul este acum de 2000 de euro. Implicit, toţi românii care trimitbani acasă sunt consideraţi infractori … dacă nu dovedesc cu acte că nu sunt. Ironic nu? PSD-iştii strigă în gura mare zilnic despre prezumţia de nevinovăţie, regulă care să se aplice se pare doar PSD-iştilor. Când este vorba de restul românilor, toţi suntem infractori şi terorişti până ne demonstrăm nevinovăţia… Ăsta este ordinul dat de Liviu Dragnea instituţiilor de forţă pe care le controlează, în special ANAF. Sunt disperaţi. Nu au bani de pensii şi salarii şi atunci iau bani de pe unde pot. Doar să nu fie de la investitori pentru că aceştia au înţeles cu ce hoţi lucrează şi au dublat şi chiar triplat dobânzile. Acum vor banii trimişi de români în ţară, iar din iulie vor lua banii de la pilonul 2 de pensii. Aceşti politicieni, Dragnea şi gaşca lui, trebuie să răspundă personal, nu doar politic”, scrie Florin Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *