OFICIAL! Steaua este a lui Gigi Becali, lovitura dura pentru Armata!

0
Publicitate

Fericire mare in viata lui Gigi Becali, Steaua este a lui in acest moment, relateaza jurnalmm.ro.

Dan Dumitrescu, fost purtător de cuvând al celor de la Steaua pe vremea când secția de fotbal încă aparținea Clubului Sportiv al Armatei, este de părere că înființarea noii secții de fotbal la CSA este inexplicabilă.

Dan Dumitrescu declara ca clubul Stelei fiind finantat de Gigi Becali este in continuare al lui drept vechii sectiuni de fotbal desprins din CSA.

Publicitate

Citeste si: VESTE BOMBA! Gigi Becali a explodat, isi infiinteaza un partid exclusivist pentru toti romanii, doar din profesori si oameni destepti!

„Eu am fost la CSA și cunosc ce e acolo.

Cu tot regretul, nu se poate face o construcție serioasă.

Nu are cum, nici din punctul de vedere al finanțării și nici din punctul de vedere al performanței.

Nici sporturile care, în general, pot fi susținute prin finanțări mai modeste, nu au rezistat.

Au trebuit făcute fel și fel de intervenții.

Uite-te la baschet, uite-te la handbal, la volei și la toate celelalte, de când a plecat Oțelea, încet-încet sportivii au plecat de la Steaua la rivala istorică Dinamo.

Citeste si: Noua modă în România. Cât costă o damă de companie pentru Revelion

Acum se mai citește și:  Se trezește ARMATA? Un grup de OFIȚERI în rezervă vor să lanseze un partid care să „ELIBEREZE ROMÂNIA” și să schimbe „drumul țării”. Citește apelul către militari

În mod normal, nu vor putea exista două echipe de fotbal cu aceeași denumire, iar Steaua lui Gigi Becali este continuatoarea de drept a secției de fotbal desprinse de la Clubul Sportiv al Armatei”, a declarat Dan Dumitrescu pentru Ring.

„Eu știu că atunci când a fost separată secția de fotbal de la Steaua de clubul mamă toată lumea fost de acord pentru că Steaua, trecând la profesioniști, nu poate funcționa decât dacă se organizează ca societate comercială.

Mai pe înțeles, club privat. Chestia asta era impusă de regulamentele FIFA și UEFA care nu îngăduie formații departamentale.

Deci FIFA și UEFA refuză amatorismul. Iar FRF este afiliată la cele două foruri internaționale și este nevoită să se supună acestor reguli.

Deci FRF nu poate accepta o echipă departamentală nici măcar în prima ligă!

Și atunci, dacă nu poți merge decât până la liga a doua, adică nu poți atinge niciodată vârful, care este motivația creării acestei noi secții?!

Citeste si: Veste bună pentru români! Legea care MĂREȘTE ALOCAȚIILE până la 450 RON lunar!

Acum se mai citește și:  Veste foarte BUNĂ pentru Românii de peste hotare! 1.000 de EURO pe lună pentru fiecare Român care se întoarce în ŢARĂ. DISTRIBUIE să AFLE şi PRIETENII TĂI !

Atunci, mă pot gândi că acest conflict cu Gigi Becali nu ducea nicăieri și, probabil că, făcând această echipă de fotbal, șefii de la Armată se gândesc că echipa poate funcționa ca o amenințare la adresa actualului club de fotbal Steaua, iar Gigi Becali va deveni mai îngăduitor.

Adică, pe modelul, hai să vă dau niște bani, pentru că Gigi Becali a dat foarte mulți bani clubului Steaua într-o anumită perioadă de timp”, a mai spus Dan Dumitrescu.

Acum se mai citește și:  Descoperire incredibilă. Un cartof îți poate lumina locuința timp de o lună

Sursa: www.antena24.ro

 

Publicitate

some_text


Tine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Leave A Reply

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com