Piața e plină! Atentie gospodine! Metoda SIMPLĂ prin care deosebim orezul din plastic de cel natural

0
Publicitate

China este cel mai mare producător de orez din lume: peste 200 milioane de tone anual. O mare parte din această cantitate este vândută magazinelor din toată lumea.

Pe lângă faptul că orezul este crescut cu chimicale şi pesticide, un reportaj realizat de “The Korea Times” afirmă că orezul produs în China este artificial şi fabricat din plastic.

Producătorii fabrică orezul amestecând amidon de cartofi cu plastic care este mai apoi transformat în nuclee de orez băgate într-un abur cu aromă de orez. După ce au investigat acest caz, doctorii ne avertizează că 3 porţii de orez fals conţin mai mult plastic decât o pungă mică de plastic.

Acum se mai citește și:  Veste buna pentru soferii romani: rovinieta nu se mai plateste. Ce trebuie sa faci ca sa te incadrezi
Publicitate

Din fericire există câteva trucuri simple prin care poţi detecta orezul fals:

Toarnă o lingură de orez proaspăt în apă rece. Dacă orezul rămâne la suprafaţă este făcut din plastic, scrie lyla.ro.

Dă foc la câteva boabe de orez. Dacă ard şi miros a plastic aruncă-l imediat!

Această este probabil cea mai bună metodă de a detecta orezul din plastic. Toarnă o mâna de orez într-un recipient şi lasă-l într-un loc cald timp de 2 zile. Dacă orezul este mucegăit după aceea înseamnă că este organic.

Acum se mai citește și:  La 81 de ani, singură, într-un sat dispărut, înghiţit de pădure. „Am avut două căţele, dar mi le-au mâncat lupii“
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com