PONTA dă o veste şoc: „Ţara noastră a intrat în RĂZBOI”

0

Victor Ponta afirmă că fără ca lumea să conştientizeze, România a intrat într-un război, însă nu cu marile puteri.

Publicitate

După spusele lui Victor Ponta, războiul în care a intrat România este dus cu giganţii IT (Facebook, Apple, Google şi Amazon). Lumea este „păcălită” cu Dragnea şi Kovesi, giganţii fac mişcări de amploare.

Publicitate

„Norocul meu că citesc Deutsche Welle că să aflu lucruri extrem de importante despre România şi viitorul nostru (la noi toate ştirile sunt despre Kovesi şi Dragnea) – fără să ştie nimeni ţară noastră a intrat în război !

Nu este vorba despre un război cu Rusia ( eu deja îl bănuiesc pe Putin că este înţeles cu Trump, Macron şi Merkel – aşa îi păcălesc pe Iohannis şi pe Dragnea să dea cât mai repede şi cât mai bucuroşi 10 miliarde de dolari pe rachete, avioane, corvete, tancuri şi alte asemenea lucruri utile).

România s-a alăturat Germaniei, Franţei şi Italiei în războiul contra Facebook, Apple, Google şi Amazon – scopul declarat oficial este că aceştia să plătească taxe cât mai mari în Europa – în realitate marile economii europene sunt deranjate de concurenţă giganţilor americani în acest domeniu la care nu fac faţă.

Sunt convins că nimeni din ţara noastră nu ştie că am semnat acel document pe care îl găsiţi în articolul de mai jos – nici măcar Premierul Mihai Tudose. Nu aveam nicio obligaţie şi nu o să avem altceva decât dezavantaje!

Ce cred că ar trebui să facem :

Să profităm de războiul acesta şi să oferim noi giganţilor americani Facebook, Apple, Google şi Amazon cele mai bune condiţii fiscale şi de investiţii din toată Europa ( există exemple de acest fel – vezi Irlanda sau chiar Luxemburgul condus pe atunci de Premierul Juncker) / dacă nu o facem noi vor fi imediat alţi doritori în zona

Să le cerem acestora în schimb să facă cât mai multe locuri de muncă şi cât mai bine plătite – acum principalul motor sustenabil de creştere în România este industria IT / dacă vrem să oferim un viitor profesional tinerilor noştri doar această este sursă reală

Să facem un parteneriat între Guvern şi aceste companii care au cifra de afaceri mult mai mare decât PIB ul României – în schimbul facilităţilor fiscale să sprijine o Strategie Naţională de digitalizare a administraţiei publice ( cu obiectivul clar de a ajunge în maxim 5 ani la fel ca Estonia – o societate în care totul este transparent online şi nu mai există cozi la documente, dosare de hârtie, telefoane pentru a găsi o “pilă” sau bacşiş dat pe sub birou)!

Să dezvoltăm în România acest sector de inovare şi IT pentru că doar în acest fel putem să ne dezvoltăm şi să reduce decalajul faţă de Vest – altfel o să ne mulţumim să facem cu salarii mici volane, scaune şi piese de schimb pentru maşinile “Made în Germany” şi să le cumparăm înapoi second hand după 10 ani / lupta noastră contra celor mai puternice şi inovatoare companii din lume este o bătălie retrogradă din care oricum vom pierde”, preciza Victor Viorel Ponta.

Sursa: evz.ro

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

A INTRAT ÎN BAIE PESTE SOȚIA LUI ȘI S-AI INGROZIT. CE FĂCEA FEMEIATine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com