Primarul din România care a lăsat fără bani 500 de persoane. Nu. Nu e strigător la cer. Foarte mulți l-au felicitat

0
Publicitate

Un primar din judeţul Botoşani a decis să ia măsuri cu beneficiarii de ajutoare sociale. Încă din primele zile ale mandatului, edilul a decis să aplice legea, iar într-un an numărul asistaţilor social din oraş a scăzut de la 850 la 360.

Florin Buţura a fost ales primar al oraşului Ştefăneşti în vara anului trecut. Una dintre primele măsuri luate a fost verificarea listelor cu asistaţi social şi stabilirea unui grafic privind orele de muncă în folosul comunităţii pe care aceştia trebuiau să le efectueze. Unii dintre ei erau plecaţi la muncă în străinătate, alţii au refuzat să se prezinte.

Acum se mai citește și:  PSD promite din nou: AUTOSTRAZILE vor strabate Romania mai ceva ca in Germania

Edilul spune că nu a făcut niciun compromis, iar cei care nu s-au prezentat, au rămas fără ajutorul social. Într-un an de zile, numărul beneficiarilor de ajutor social în oraşul Ştefăneşti şi satele arondate, a scăzut de la 850 la 360.

Publicitate

Decizia primarului a stârnit nemulţumirea unora, în special a celor de etnie romă, dar Florin Buţura spune că nu va renunţa şi că va respecta legea indiferent de pierderile electorale pe care le va avea.

“Vara trecută erau în peste 850 de persoane care beneficiau de ajutoare. Acum avem vreo 360 de persoane. Nu au venit să-şi facă orele de muncă şi după o lună de zile au pierdut aceste ajutoare sociale. În fiecare lună ei sunt chemaţi să-şi facă orele de muncă, la curăţenie, strâns hârtii, la desfundat poduri. Nu sunt lucrări grele. Până la urmă, mizeria tot ei o fac”, a spus Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti, potrivit ziarului Botosani Online.

Acum se mai citește și:  A fost impuscata de 6 ori de un talhar, desi mai avea o luna pana la nastere! Femeia a murit in drum spre spital, dar medicii au decis totusi sa ii faca cezariana, sa vada daca pot salva copilul! Cand i-au deschis abdomenul, au inceput sa planga
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com