Priviţi ce-i face acest papagal, bebeluşului nou-născut – de fiecare dată când vine ora de culcare

Papagalii sunt unele dintre cele mai drăgălaşe şi inteligente păsări de pe planetă, atât de inteligente încât atunci când cresc în preajma unor copii mici, se pot dovedi a fi cele mai bune dădace.

Un videoclip care a devenit viral pe internet ne prezintă o mostră a grijii pe care aceste păsări le-o poartă micuţilor bebeluşi.

Nu este nimic mai curios decât să vezi cum reacţionează animalele de companie atunci când familia sa adoptivă se măreşte. Un nou-născut va fi mereu o bucurie, însă niciodată nu poţi să anticipezi şi reacţia pe care o vor avea aceste necuvântătoare la vederea sa. Un părinte mândru de atitudinea papagalului său a împărtăşit un videoclip adorabil pe internet, iar reacţiile celor care l-au urmărit au fost pe măsură.

În acest filmuleţ micuţa pasăre îi interpretează cu multă plăcere un cântec de leagăn bebeluşului de numai două săptămâni.

Sunetele par foarte bine alese, astfel încât să nu îl sperie pe cel mic, ci din contră să îl relaxeze şi să îl ajute să adoarmă mult mai repede. Somnul nu vine însă atât de uşor pentru că şi bebeluşul este atras de prezenţa păsării, pe care o priveşte fascinat. El îşi întoarce capul către ea şi ascultă cu drag fiecare şuierătură suavă.

Acest papagal are deja un loc special în inimioara micuţul pui de om, iar această serenadă dulce pare a fi cea mai potrivită metodă de a-i arăta bebeluşului toată dragostea sa. O prietenie minunată a luat naştere odată cu acest moment adorabil şi cu siguranţă ea va deveni şi mai frumoasă atunci când băieţelul va mai creşte puţin şi îl va putea acompania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *