Sari la conținut

I-au facut dosar penal lui Raed Arafat

Jurnalista Floriana Jucan aduce informatii grave , redam mai jos textul ei integral de pe facebook (nu rata: Medic din Wuhan face anunțul: ”Există şi cazuri de tineri care au murit repede, în doar câteva zile”)

“In plina epidemie de Coronovirus si in epicentrul haosului generat de guvernarea liberala, procurorii Parchetului General s-au autosesizat si au facut dosar penal celor din Grupul de Comunicare Strategica.

Adica lui Raed Arafat, Dr Streinu Cercel, profesorului Alexandru Rafila, ( deocamdata dosarul este in REM, dar se stie clar cine face parte din acest Grup!) pentru “divulgare de informatii”.

Adica, Arafat e acuzat c-a facut publica recomandarea medicilor de a inchide scolile, gradinitele si universitatile, pe care, Monica Anisie si Ludovic Orban nu doreau, de fapt, sa o implementeze.

Va dati seama ca astia pana nu-l vad pe Arafat la inchisoare, sub orice pretext, nu se lasa? Ca nu le pasa deloc nici cine si nici cati mor? In plus, doar prin comparatie cu profesionistii se vede incompetenta lor!

Redau mai jos pasaje din Comunicatul Parchetului General care poate fi gasit pe siteul oficial, Sectiunea Mass Media, Comunicate:

Biroul de informare şi relaţii publice este abilitat să comunice următoarele:

La data de 10 martie 2020, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, faptă prev. de art. 304 alin. (1) din Codul Penal,

Citeste si: Cand ar putea lua sfarsit pandemia de coronavirus. Un expert chinez a facut anuntul mult asteptat

Ca urmare a apariției în mass-media a unor informații referitoare la conținutul Hotărârii nr. 8 din data de 9 martie 2020, emisă de Ministerul Afacerilor Interne-Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, informaţii a căror transmitere a creat o stare de panică şi confuzie la nivel naţional, în contextul creşterii răspândirii virusului Covid-19 pe teritoriul României.

Citeste si: MAE: Autorităţile italiene au confirmat decesul unui cetăţean român ca fiind cauzat de infecţia cu COVID-19, pe fondul unor afecţiuni medicale pre-existente

În fapt, în cursul zilei de 9 martie 2020, în intervalul orar 13:00-14:35, în timp ce la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a avut loc şedinţa Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României au fost divulgate, fără drept, în spaţiul public, informaţii confidenţiale care erau în curs de analizare şi aprobare de către acest grup de specialişti din cadrul MAI-DSU.

Astfel, la momentul divulgării, Hotărârea nr. 8 din data de 9.03.2020 nu prezenta forma finală, cu toate modificările adoptate ulterior, şi nu era aprobată de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă (CNSSU), în conformitate cu prevederile art. 8 ind. 2 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă,

Citeste si: Silvia din Radauti, cu ochii in lacrimi: “Sanatatea am lasat-o in Italia, iar banii nostri i-am adus in Romania. Ce se intampla?”. Corespondență din vama Nădlac

care s-a întrunit în ședință la orele 16:00, fiind afectat modul de comunicare a unor informații corecte și asumate de către instituțiile publice abilitate să facă astfel de comunicări, astfel încât să nu se creeze stare de panică și confuzie la nivel național în contextul creșterii răspândirii virusului COVID-19 pe teritoriul României. “

Citeste si: