ROMANUL nostru devine tot mai INVENTIV! Uite cum arata TRACTORUL cu motor de Mercedes, cutie de Aro, bord de Audi şi volan de Dacie!

ROMANUL nostru devine tot mai INVENTIV! Uite cum arata TRACTORUL cu motor de Mercedes, cutie de Aro, bord de Audi şi volan de Dacie!

Citeste si:

Primăria Capitalei nu a dat autorizație pentru Mitingul Diasporei din 10 august

Primăria Capitalei nu a dat autorizație pentru Mitingul Diasporei din 10 august. Organizatorii evenimentului au anunțat pe Facebook că după mai bine de o lună au primit răspuns de la PMB în care li se spune că se încalcă prevederile legale.

Potrivit răspunsului oficial primit de Federația Românilor de Pretutindeni, filiala din România de la Primăria Municipiului București și transmis la 33 de zile după ce a fost cerută autorizație, nu se acordă autorizație pentru organizarea unui miting pe 10 august în Piața Victoriei.

Reprezentanții Primăriei București au respins în scris cererea trimisă invocând că organizarea mitingului ar încălca Articolul 2 din Legea 60/1991 republicată despre organizarea şi desfășurarea adunărilor publice.

Pe pagina de Facebook ‘Ieșiți în Stradă Dacă Vă Pasă’, unde a fost publicat documentul se scrie că ‘Am dori să-i întrebăm pe distinșii conducători de neam și țară dacă ne pot prezenta poziția acestei comisii referitor la protestul organizat de către PSD în data de 9 iunie 2018. Oare dânșii de ce nu intrau sub incidența aceluiași articol din lege?’.

Aceștia mai arată că deși nu au autorizație mitingul tot se va ține. ‘Oricum, nu ne plângem de milă, știm clar ce avem de făcut, am învățat de la niște oameni faini cum se obține o autorizație pentru o astfel de manifestație încă din anul 1989.

De ce îți este frică, nu scapi!’, este mesajul de pe Facebook.

Articolul 6 din legea 60/1991 prevede că ‘Adunările publice trebuie să se desfăşoare în mod paşnic şi civilizat, cu protecţia participantilor şi a mediului ambiant, fără să stânjenească folosirea normală a drumurilor publice, a transportului în comun, cu excepţia celor autorizate, funcţionarea instituţiilor publice sau private, a celor de învăţământ, cultura şi sănătate, a unităţilor economice ori să degenereze în acţiuni turbulente de natură a pune în primejdie ordinea şi liniştea publică, siguranţa persoanelor, integritatea corporală, viaţa sau bunurile acestora ori ale domeniului public, şi nu pot fi continuate după ora 23.00, caz în care intră sub incidenţa dispoziţiilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *