Rugăciunea a scăpat-o pe marea actriță Anca Sigartău de cancer!

Când doctorii i-au dat verdictul – cancer, marea actriță Anca Sigartău a văzut parcă într-o clipă toată viața în fața ochilor. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, medicii i-au spus că mai are cel mult un an de trăit.

Dar Dumnezeu face minuni la tot pasul, iar Anca Sigartău trăiește și acum și e sănătoasă. Povestea incredibilă a acestei femei, aflați în rândurile ce urmează.

Credință a salvat-o!
Cu ani în urmă, Anca Sigartău a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita toată viața, fiind diagnosticată cu nemilosul cancer. Așa cum fac toți în astfel de situații, actrița a început lupta cu boala, însă a constatat că în perioada în care a făcut citostatice, tumora nu doar că nu a vrut să dea înapoi, ci a crescut cu 8 cm.

Și asta în doar trei săptămâni! Întâmplarea a fost ca Anca să iasă din spital pe 15 noiembrie, exact ziua de naștere a bunicii sale.

Nu știa nimic despre post, despre biserică, dar… atunci începea Postul Crăciunului. Și a vrut pentru prima dată în viață, să încerce să fie plăcută Domnului.

Iar acesta și-a arătat nemărginita-I putere. Pe 20 decembrie, când actrița s-a dus la control, medicii au constatat, că tumora dispăruse. Când aceștia au întrebat ce medicamente a luat, Anca Sigartău a răspuns că doar a ținut post și s-a rugat.

Minunile sunt doar la un pas de noi. Important este doar să vrem să le vedem…

Felicia Iederă

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!