S-a căsătorit în mare secret ieri! Prietenii și familia i-au fost alături

Roxana Vancea şi iubitul său, Dragoş Paiu, s-au căsătorit. Iată primele imagini cu cei doi de la starea civilă. (nu rata: Carmen Brumă s-a pozat așa cum o vede doar Mircea Badea, în intimitate. Ce corp senzațional are la 42 de ani)

După o relaţie tumultoasă cu Mihai Bendeac care s-a încheiat în urmă cu câţiva ani, Roxana Vancea şi-a găsit jumătatea.

Ea şi Dragoş Paiu au ajuns ieri în faţa ofiţerului Stării Civile şi au spus cel mai hotărât DA de până acum.

Cei doi s-au căsătorit în Bucureşti, într-un cadru restrâns. La eveniment au participat doar prietenii apropiaţi, familia.

Citeste si: Cum arăta Dragoș Moldovan, de la Vocea României, înainte de accidentul de mașină care l-a mutilat pe viață, la doar 18 ani. El a câștigat concursul!

Bruneta a ales să îmbrace în această zi specială o rochie simplă, dar foarte sexy.

Roxana Vancea a ales o creaţie albă, scurtă, cu un decolteu generos. În picioare a încălţat o pereche de sandale asortate cu restul ţinutei. Se poate observa chiar şi prin rochia de mireasă ce corp tonifiat are.

De partea cealaltă, mirele a îmbrăcat un costum negru, lejer. Alături de ei a stat întotdeauna un băieţel de vreo trei anişor.

Citeste si: Momente grele pentru Andreea Balan. George Burcea la un pas de a fi rapus chiar de tatal sau: Ce s-a intamplat:

Se pare că micuţul este Milan, probabil băieţelul lui Dragoş din altă relaţie. Roxana Vancea este foarte ataşat de el, fac multe poze împreună semn că îl îndrăgeşte enorm. Probabil şi Roxana Vancea îşi doreşte să devină mămică curând.

Se pare că vedeta a lăsat în urmă povestea de iubire cu Mihai Bendeac. A avut mereu numai cuvinte bune despre el, a şi glumit la un moment dat:

„Deşi toată lumea ştie că este un depresivo-maniaco-imposibil de suportat, eu l-am înghiţit. De mai multe ori. După ce ne-am despărţit, Mihai nu a mai avut nicio relaţie serioasă, dar stai liniştit, Mihai, există câte cineva pentru fiecare dintre noi, iar ”cineva-ul” tău se numeşte psihiatru. E sinistru să fac glume despre Mihai, sincer”, spunea Roxana Vancea. sursa onlinetrailer.ro