s-a despărţit de iubitul care o înşela, la petrecerea de ziua ei cand a implinit 21 de ani!

O tânără a decis să pună capăt relaţiei pe care o avea, după ce a aflat că era înşelată. Anunţul l-a făcut chiar în timpul unui discurs, la petrecerea de ziua ei, de faţă cu toţi prietenii.

Tiana Perea din Houston, Texas, a decis că vrea să pună capăt relației sale după ce a descoperit mesajele pe care prietenul ei le-a trimis unei alte femei. Ca să se răzbune cum trebuie pentru trădarea iubitului ei, adolescenta a făcut anunţul chiar la petrecerea aniversară a celor 21 de ani ai ei.

Într-un videoclip devenit viral, Tiana a optat pentru o declaraţie făcută publică în fața tuturor prietenilor .

La începutul videoclipului, prietenii Tianei sunt surprinşi când se strâng în bucătărie, pregătindu-se să dea câteva shoturi de tequila în cinstea împlinirii a 21 de ani. Nu toată lumea a anticipat însă că Tiana avea să-şi anunţe despărţirea faţă de iubitul ei, chiar în acel moment.

Tiana a început mai întâi prin a le mulţumi tuturor că au venit la petrecere, apoi l-a menţionat pe „fostul său iubit”, lucru ce i-a lăsat pe toţi mască.

„Aş vrea să-i mulţumesc lui Santos pentru că m-a ajutat să realizez că merit mult mai mult” a spus ea în timpul discursului.

„Fiecare persoană de aici ştie că încercai să fii cu altă fată. Toţi am văzut mesajele pe care i le trimiteai, alături de filmuleţe” a continuat tânăra.

Informaţiile detaliate despre trădarea lui Santos au fost din ce în ce mai interesante pentru cei invitaţi, complet şocaţi de altfel. Nimeni nu se aştepta ca petrecerea să ia o întorsătură atât de devastatoare pentru bărbatul care credea că va scăpa basma curată.

„I-ai trimis practic exact aceeaşi poză pe care mi-ai trimis-o şi mie, în aceeaşi zi” a continuat Tiana.

În timpul discursului, fratele tinerei este observat cum coboară pe scări cu o pungă cu lucruri care îi aparţineau lui Santos.

„În cazul în care nu ţi-ai dat seama, totul s-a terminat între noi şi poţi ieşi afară” i-a spus sărbătorita, în timp ce i-a înmânat punga cu lucruri.

Toată scena a fost postată şi pe Twitter, unde a strâns peste 5,8 milioane de vizualizări, iar Tiana şi-a asigurat urmăritorii că estte de acum singură şi mai ales disponibilă.