„Scoateți-mă, naibii, din România!”- mesajul revoltător a unor americani care au călătorit în România

0
Publicitate

Un cuplu de turiști americani a făcut o reclamă negativă României pe internet, după o scurtă vizită în Cluj-Napoca. Cei doi au fost profund dezamăgiți de călătoria cu trenul, de oamenii din jur care, susțin ei, „put”, dar și de condițiile de cazare.

Turiștii își postează jurnalele video pe Youtube, sub numele de utilizator The Budget Savvy Travelers. Harry Lesner și soția lui, Audrey, au prezentat lumii un astfel de jurnal după o zi de stat în țara noastră.

Titlul este unul scandalos: „Lung, cald și împuțit. Ghid de călătorie în Cluj Napoca, România, Transilvania”. În cele 10 minute de videoclip, cei doi desființează total România.

Acum se mai citește și:  Toţi şoferii vor fi OBLIGAŢI să facă asta de săptămâna viitoare, dacă nu vor să rămână FĂRĂ NUMERE de înmatriculare. Amenzile sunt URIAŞE
Publicitate

Mergând spre gara din Deva, ei întâlnesc o persoană, despre care afirmă că „latră și miaună ca să vândă ziare”.

După ce și-au cumpărat bilet, au avut o misiune dificilă „Suntem într-o misiune să aflăm unde este trenul nostru. Pentru că, în România, semnele sunt întotdeauna greșite, oamenii se înșeală întotdeauna, totul este întotdeauna greșit așa că trebuie să mergi pe aici și să întrebi: «Acesta e trenul? Ăsta e trenul? Ăsta e trenul?», pentru că bănuiesc că nu există nicio modalitate formală să organizeze totul, nu este niciun sistem, nu sunt nici măcar numere pe peroane”, susține Harry.

Acum se mai citește și:  ULTIMA ORA! ANAF penalizeaza toti romanii, mai sunt cateva zile pana in 2017, li se vor confisca tot daca nu declara cu acte!

La finele unei călătorii de opt ore, Harry își întreabă soția cum i s-a părut drumul către „Cluj-Nadorca”. Audrey se plânge de căldură, de durată și de mirosuri, iar el o aprobă. „Dumnezeule! Nu e neapărat trenul, sunt oamenii din tren care put”, spune el.

În cele din urmă, Harry și Audrey ajung la cazare. Turistul se plânge acum că nu poate retrage bani de la bancomatele din România din cauza unei erori de sistem care le spune că nu mai sunt rezidenți în Statele Unite ale Americii. Cei doi rămân cu „numai” 60 de dolari pentru următoarele două zile.

Acum se mai citește și:  ATENTIE! COD PORTOCALIU de VISCOL si NINSOARE puternică! Peste 5.000 de pompieri, pregătiţi să intervină în zonele vizate de avertizările meteo

Audrey este profund dezamăgită de cazare: cearșafuri murdare și pline de păr lung și blond, patul și podeaua sunt murdare și sunt gândaci peste tot în apartament, susține ea. În plus, miroase urât. „Scoateți-mă, naibii, din România!”, este concluzia americancei.

Sursa:click.ro

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com