„Scoateți-mă, naibii, din România!”- mesajul revoltător a unor americani care au călătorit în România

0
Publicitate

Un cuplu de turiști americani a făcut o reclamă negativă României pe internet, după o scurtă vizită în Cluj-Napoca. Cei doi au fost profund dezamăgiți de călătoria cu trenul, de oamenii din jur care, susțin ei, „put”, dar și de condițiile de cazare.

Turiștii își postează jurnalele video pe Youtube, sub numele de utilizator The Budget Savvy Travelers. Harry Lesner și soția lui, Audrey, au prezentat lumii un astfel de jurnal după o zi de stat în țara noastră.

Titlul este unul scandalos: „Lung, cald și împuțit. Ghid de călătorie în Cluj Napoca, România, Transilvania”. În cele 10 minute de videoclip, cei doi desființează total România.

Acum se mai citește și:  VESTE BOMBA! Tichete cadou de Paste cu valoarea de 450 de lei pentru angajatii, daca ai 2 copii poti primi pana la 600 de lei!
Publicitate

Mergând spre gara din Deva, ei întâlnesc o persoană, despre care afirmă că „latră și miaună ca să vândă ziare”.

După ce și-au cumpărat bilet, au avut o misiune dificilă „Suntem într-o misiune să aflăm unde este trenul nostru. Pentru că, în România, semnele sunt întotdeauna greșite, oamenii se înșeală întotdeauna, totul este întotdeauna greșit așa că trebuie să mergi pe aici și să întrebi: «Acesta e trenul? Ăsta e trenul? Ăsta e trenul?», pentru că bănuiesc că nu există nicio modalitate formală să organizeze totul, nu este niciun sistem, nu sunt nici măcar numere pe peroane”, susține Harry.

Acum se mai citește și:  ANAF anunta ca VA INTRA in toate CASELE ROMANILOR. ATENTIE s-au dat deja PRIMELE AMENZI. Proprietarii amenintati cu SANCTIUNI DURE

La finele unei călătorii de opt ore, Harry își întreabă soția cum i s-a părut drumul către „Cluj-Nadorca”. Audrey se plânge de căldură, de durată și de mirosuri, iar el o aprobă. „Dumnezeule! Nu e neapărat trenul, sunt oamenii din tren care put”, spune el.

În cele din urmă, Harry și Audrey ajung la cazare. Turistul se plânge acum că nu poate retrage bani de la bancomatele din România din cauza unei erori de sistem care le spune că nu mai sunt rezidenți în Statele Unite ale Americii. Cei doi rămân cu „numai” 60 de dolari pentru următoarele două zile.

Acum se mai citește și:  Un ţigan din Ţăndărei şi-a uitat magneţii pe contor când a plecat în Anglia şi acum ENEL are să-i dea două miliarde de lei

Audrey este profund dezamăgită de cazare: cearșafuri murdare și pline de păr lung și blond, patul și podeaua sunt murdare și sunt gândaci peste tot în apartament, susține ea. În plus, miroase urât. „Scoateți-mă, naibii, din România!”, este concluzia americancei.

Sursa:click.ro

Publicitate

some_text


Tine-ti familia si prietenii informati!

Comments

comments

Share.

Comments are closed.

error: La munca ma!!!
DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com