SEMNUL APOCALIPSEI va fi vizibil pe cer în 2018. Un asteroid în formă de craniu uman va trece pe lângă Terra

0
Publicitate

Omenirea este mereu în căutarea de senzaţional, iar la câteva luni, mass-media alimentează curiozitatea acesteia cu noi articole interesante despre ceea ce se va întâmpla cu Terra în următoarea perioadă de timp.

Pământul va fi foarte aproape de un asteroid de 700 de metri, care arată ca un craniu uman. Roca spațială urmează să treacă la distanță foarte mică de Pământ în noiembrie 2018, dăndu-le oamenilor de știință ocazia să studieze din nou acest asteroid straniu, scriu cei de la evz.ro

Acum se mai citește și:  O fată de 14 ani, din Galaţi, a fost violată de 10 indivizi timp de 20 de ore.Ce i-au facut la FINAL

Prima apropiere neobișnuită a asteroidului de planeta noastră s-a înregistrat pe 31 octombrie 2015, chiar de Halloween, când roca a trecut la o distanță de 499,000 de km.

Publicitate

Experții s-au folosit de mai multe observatoare astronomice, inclusiv de cel din Hawaii pentru a analiza mai bine traiectoria asteroidului și au concluzionat că va trece pe lângă planeta noastră, de data aceasta la o distanță mai mare decât la prima apropiere, în noiembrie 2018, potrivit Daily Mail.

Asteroidul a primit numele de „2015 TB145”.

Acum se mai citește și:  Se întorcea ACASĂ PE JOS când a văzut un copil care URLA într-o MAȘINĂ ÎNCUIATĂ! Când s-a dus la el și a văzut CE SE ÎNTÂMPLASE a înmărmurit! E cutremurător CE PĂȚISE

Astronomii au făcut însă o descoperire șocantă, atunci când au observat pentru prima dată roca spațială. Aceștia au constat cu stupoare că are forma unui craniu uman, iar asocierea cu noaptea de Halloween a dat naştere la poveşti incredibile printre cei care iubesc această sărbătoare.

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com