Soția i-a mărturisit că l-a înșelat cu fratele său. Răspunsul soțului este extraordinar de bun! Femeia a pierdut totul…

Răspunsul soțului este extraordinar! Te anunț prin această scrisoare că te părăsesc. Am fost o soție minunată toți acești 7 ani și n-am primit nimic în schimb.

Ultimele două săptămâni au fost o adevărată tortură, însă picătura care a umplut paharul a fost un apel de la șeful tău, care mi-a spus că ți-ai dat demisia.

Săptămâna trecută ai venit acasă și n-ai observat nici manichiura mea, nici noua mea coafură. Nimic. N-ai observat că ți-am pregătit la cină felul tău preferat de mâncare și nici că am cumpărat un nou neglijeu.

Ai mâncat exact în 2 minute, te-ai uitat la meci și ai mers la culcare. Ai încetat să-mi spui că mă iubești; nici nu te mai atingi de mine. Nu știu dacă într-adevăr nu mă mai iubești sau doar te prefaci, însă eu plec.

P.S. Dacă vei vrea să mă găsești, pur și simplu să știi că eu și fratele tău am plecat în călătorie…

Toate cele bune! Fosta ta soție.

Iată ce i-a răspuns soțul:

Dragă fosta mea soție,

Nimic nu mă poate bucura mai mult decât scrisoarea ta.

De acord, am fost căsătoriți 7 ani, însă pe parcursul lor ai fost foarte îndepărtată de conceptul de soție ideală. Eu mă uitam la meciuri ca să pot evita bombănelile și văitările tale. Păcat că nu m-au ajutat.

Am văzut că ai o tunsură nouă. Pur și simplu primul gând, pe care l-am avut, a fost: „Arăți ca un bărbat”. Așa că am tăcut. Mama m-a învățat să tac dacă nu pot spune ceva plăcut. În ceea ce privește mâncarea mea preferată, probabil m-ai încurcat cu fratele meu. Eu de 7 ani nu mai mănânc carne de porc.

Am aruncat o privire și asupra neglijeului tău, dar am rămas rece, pentru că de el atârna o etichetă cu prețul de „49$”. Eu chiar speram că aceasta nu are vreo legătură cu faptul că aseară fratele meu a împrumutat de la mine exact 50 de dolari.

Chiar și după toate acestea, eu încă te iubesc și credeam că noi vom putea să rezolvăm aceste dificultăți. Anume din această cauză, atunci când am aflat că am câștigat 10.000.000 de dolari la loterie, mi-am dat demisia și am cumpărat două bilete spre Jamaica.

Credeam că putem încerca să punem un nou început. Însă, venind acasă, am găsit scrisoarea ta. Ce să zic, probabil pentru toate există un motiv. Sper că vei fi fericită în noua ta viață. Avocatul meu mi-a zis că mulțumită scrisorii tale, tu nu vei putea obține nici un bănuț de la mine.

P.S. Nu știu dacă ți-a zis cineva că fratele meu Carl la naștere a fost Carla. Sper că nu te va deranja acest lucru.
Soțul tău!