Sotia lui este casnica iar el a calculat cat ar trebui sa castige. Rezultatul este imens

Postarea de pe blog a devenit virala. Atunci când Steven şi Glory Nelms din Dallas au luat decizia ca femeia să rămână acasă pentru a creşte fiul, pe Ezra, cei doi au luat în calcul faptul că nu şi-ar putea permite o bonă, o femeie care să facă curăţenie, o altă care să gătească şi una care să spele hainele şi să le calce.

Toate aceste servicii costau PUR ŞI SIMPLU mult prea mult. Aşa că s-au pus de comun acord şi Glory a spus că îşi asumă toate aceste sarcini, dacă va rămâne acasă, casnică.

Văzând ceea ce soţia lui face zilnic, în mintea lui Steven a înflorit o idee: să facă un calcul care să îl ajute să îşi dea seama cam cât ar costa munca depusă de către soţia sa, dacă ar fi plătită.

Doar astfel, el ar putea să aprecieze mai bine şi să înţeleagă de ce este atât de greu. Steven chiar a consultat câteva site-uri de specialitate şi a adunat fiecare sumă în parte, iar rezultatele sunt FABULOASE! Iată de ce nu ar trebui să subapreciezi munca pe care o face o casnică!

Curăţenie: Între 50 și 100 de dolari pentru o sesiune la săptămână
Mersul la cumpărături: 65 dolari pentru patru ore pe săptămână
Bucătăreasă: 240 de dolari pe săptămână
Spălatul hainelor: 25 dolari pe săptămână
Asistenţa copilului: 75 dolari pe săptămână

A ajuns la suma de… nici mai mult, nici mai puţin decât 6.165 dolari/lună, adică aproximativ 73.960 de dolari/an. Pe blog-ul „We found Glory”, postarea a devenit virala. Toată lumea s-a grăbit să ateste faptul că femeile care se ocupa de treburile casnice sunt marginalizate şi subapreciate, iar, la finalul zilei, li se reproşează de către soţi că nu fac cine ştie ce…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *