Spalăte pe cap cu o cutie de bere pentru curățarea matreții, Reduce pierderea părului și crește părul cu lungimea de 10 cm după 2 săptămâni

Berea este băutura disponibilă în frigiderul multor familii, mai ales în vara caldă ca aceasta. Nu pierdeți timp sau efort, purtați doar o cutie de conserve și folosiți instrucțiunile de mai jos, fără păr încurcat sau părul frânt fără a merge la salonul de coafură.

Efectul berelor este păr strălucitor, matreata curată, stimulează efectul îndelungat de creștere fiind eficient deoarece conține multe ingrediente naturale de fermentație, proteine, vitamine B și multe alte substanțe nutritive pentru a hrăni părul într-un mod mai sănătos.

În special, maltoza și sucroza din bere ajută la strângerea culorii și la strălucirea fiecărei fibre, îmbunătățind distrugerile asociate cu deteriorarea, incluzând părul scalpului sau părul despicat, îndepărtând iritarea pruriginoasă

Iată sfatul pentru dvs.:

Pasul 1: Dacă părul este foarte fragil, treceți prin mai multe tratamente de frumusețe cum ar fi vopsirea, îndoirea etc., apoi turnați berea în oală, lăsați-i vaporii de aer timp de aproximativ 30 de minute, reducând concentrația de alcool și gaz. Eliberarea dioxidului de carbon restricționează cicatrizarea părului.

Pasul 2: Apoi, șamponul în mod normal, apoi utilizați berea pentru a înlocui balsamul, se toarnă lent în păr și se maschează ușor cu vârfurile degetelor pentru a se hrăni profund în pielea părului și a uleiului.

Lucrezi ca asta pentru aproximativ 2 minute, dacă părul este împărțit, înmoaie coada în bere timp de 5 minute, vei vedea o reducere semnificativă. În cazul în care vă temeți de mirosul de bere pe păr, apoi inversați procesul, șampon cu bere și apoi utilizați șampon.

Pasul 3: Adăugați 5 – 10 minute pentru a maximiza utilizarea. În cele din urmă, clătiți cu apă, permeați părul uscat cu un prosop moale. Nu utilizați uscătorul pentru a evita deteriorarea părului, în plus, ar trebui să aplicați numai de până la 3 ori pe săptămână, nu ar trebui să abuzeze.

Numai după 1 sau 2 aplicații, veți simți efectul surprizei, părul mai puternic și mai gros, cu scalp foarte confortabil, fără mătreață, fără mâncărime.