STUPEFIANT! În România anului 2018, unei femei i s-a făcut cezariană cu ANESTEZIC STOMATOLOGIC! „Striga la noi de pe masă…”

0
Publicitate

Slaba dotare a spitalelor româneşti duce la situaţii incredibile.

Nevoiţi să facă o cezariană unei femei însărcinate, medicii de la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon au utilizat xilină, un anestezic folosit de medicii stomatologi.

În primele minute ale zilei de 1 Decembrie, la 112 se primea un anunţ de la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon din Bucureşti:

Publicitate

„Nu mai trimiteți cazuri de obstetrică-ginecologie că închidem secția pentru că nu mai avem de nici unele!”, scrie tolo.ro

Acum se mai citește și:  Cinci TIGANI care au incercat sa JEFUIASCA un japonez la Roma, au luat o bataie sora cu moartea. Nu stiau ca il au in fata pe campionul Japoniei la Ju Jitzu.

Sf. Pantelimon este Spitalul de Urgență pentru unele dintre cele mai populate sectoare ale Capitalei, 2 și 3.

O femeie de 21 de ani a născut aseară prin cezariană, iar rahianestezia a fost făcută cu xilină, „o substanță folosită la dentist și care nu ține la intervențiile grele!”, spun medicii de la Sf. Pantelimon.

„N-am avut ce pune, pentru că spitalul nu mai are bani pentru anestezicele bune”.

„Striga la noi de pe masă, că xilina nu ține, dar n-am avut să-i dăm altceva”. Citeşte mai mult pe tolo.ro

Acum se mai citește și:  SOC! VESTE BOMBA ! Se dau banii inapoi pe ultimii 4 ani. Te incadrezi?
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com