Tânăr din România, bătut ca pe hoții de cai de polițiști francezi pentru alba-neagra

0
Publicitate

Tânăr din România, bătut ca pe hoții de cai de polițiști francezi. De circa o săptămâna circula pe rețelele de socializare un clip în care un tânăr din România, care se presupune ca ar fi de naționalitate romă, este prins și bătut cu bestialitate de polițiști sub acoperire din Franța.

Citeste si: Trei femei de etnie ROMA au fost batute de POLITISTI ca pe hotii de cai pentru jocul ALBA-NEAGRA pe strazile din Anglia

Acesta se pare ca era urmărit de ceva vreme de către polițiști pentru înșelătorie. Cum la noi jocul de noroc „ALBA NEAGRA” nu mai are succes, tânărul s-a mutat in FRANTA acolo unde credea ca va reuși sa se îmbogățească mizând pe naivitatea francezilor.

Acum se mai citește și:  VESTE TRISTA! Florin Salam distrus, si-a pierdut de tot vocea, gestul necugetat la costat scump!

Citeste si: VIDEO! Patru rromi ataca un francez la metrou in Paris!

Publicitate

Politistii l-au prins in flagrant si l-au batut ca pe hoții de cai. Nu aprobam gestul lor, însa cu siguranța el este un SEMNAL DE ALARMA pentru acesti indivizi,  si mai mult decat o lecție pentru cei care intenționează sa se mai folosească de naivitatea europenilor.

Sursa: infoalert.ro

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiască

Acum se mai citește și:  MEDICII au zis sa nu mai incerce sa ii salveze viata fetitei! Care s-a stins din VIATA din cauza unei greseli proaste. Jumatate de ora MAI TARZIU, NIMANUI nu i-a VENIT SA creada ce se intamplaseTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Leave A Reply

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com