Tocmai Se Căsătoriseră, Dar Mireasa A Aruncat Florile, Și-A Rupt Rochia Și A Fugit! Când Au Văzut Ce Se Întâmpla Afară, Pe O Bancă, Invitații Au Încremenit. Cazul Care A Făcut Înconjurul Lumii!

Unele mirese ar fi distruse să își strice rochia în ziua lor cea mare, dar această mireasă din Pittsburgh – dintr-un motiv sau altul, a înțeles că era ceva mult mai important la mijloc! După ce a auzit pe cineva urlând chiar în afara hotelului unde se căsătorise, miresica a trecut la fapte!

11 iunie 2016, aceasta a fost marea zi pentru Julie Stroyne și Andrew Nixon, atunci au devenit soț și soție, dar nu bănuiau că vor apărea și în ziare în aceeași zi. Mireasa a salvat viața unei femei chiar după nuntă.

În momentul când mirii au ieșit din hotel, au auzit pe cineva strigând „Știe cineva manevrele de resuscitare? E cineva aici doctor?” Julie, fiind asistentă, a fugit imediat către femeia inconștientă care zăcea pe o bancă.

Văzând-o, mireasa a aruncat florile și poșeta albă, după care a început manevrele de resuscitare asupra femeii, în timp ce ceilalți se uitau. „Cam uitasem ce făcusem toată ziua și m-am concentrat doar pe salvarea vieții femeii”, a declarat Julie.

După câteva minunte, asistenta-mireasă a simțit că pacienta are din nou puls, însă mirii nu au plecat până când nu a sosit ambulanța. Noul soț al lui Julie a declarat: „O cunosc de când avea 15 ani, și ce am văzut acum nu m-a surprins deloc. Sunt doarte mândră să o numesc soția mea.”

Semn bun când o nuntă începe cu salvarea unei vieți, ce credeți? 

Iată cum s-a petrecut totul:

CITEȘTE ȘI: 

Au făcut nunta și totul era perfect, dar când au primit pozele de la fotograf, au înghețat. Descoperirea dureroasă făcută de mireasă le-a distrus viețile! Mirele a început să urle, ce s-a întâmplat e cumplit

Steph și Paul Unwin, doi tineri proaspăt căsătoriți, au avut șocul vieții lor abia după cea mai frumoasă zi din viața lor: mai precis și-au dat în judecată fotograful pe care îl angajaseră să le facă poze profesioniste la nuntă.

Steph și Paul Unwin au rămas șocați când au descoperit că în albumul lor de nuntă se aflau doar 11 poze cu mirele și aproape 100 de imagini în care apăreau posterioarele sau sânii domnișoarelor de onoare, relatează Metro.

Peste o treime din imagini nu erau clare, iar familiile celor doi miri abia apăreau în câteva fotografii. Chiar dacă David Kilcourse, fotograful, le-a returnat banii proaspeților căsătoriți după ce a fost dat în judecată, cuplul nu este împăcat, deoarece a rămas fără mult visatele poze de nuntă, un eveniment care, cel puțin în teorie, este unic în viață, irepetabil.

„Ne-a cauzat multă suferință. Lipsesc multe momente importante din ziua noastră mare. (…) A pozat sânii unei domnișoare de onoare, fundul alteia. Era mai multe poze cu ele, decât cu restul invitaților la nuntă. Sunt convinsă că a făcut asta intenționat. Aș face orice pentru a-l opri să mai facă asta și altor cupluri. Din fericire pentru noi nu e totul pierdut, am avut și un cameraman care a filmat ceremonia.”, a declarat mireasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *