Tortul ZEBRA! O Reteta Superba Si FARA COACERE!!

0
Publicitate

INGREDIENTE:

Frișcă (38%) – 500 ml
Lapte rece – ½ cană pentru cremă, ½ cană pentru a înmuia biscuiții
Budincă de vanilie – 1 plic
Zahăr – ½ cană
Brânză de vaci moale (5%) – 250 g
Biscuiți de ciocolată – 20 bucăţi
Ciocolată pentru decor;
1 formă dreptunghiulară din silicon sau de unică folosință.

MOD DE PREPARARE:

Publicitate

1. Turnați într-un bol frișca, laptele, praful de budincă şi zahărul. Mixați până obțineți o compoziție cremoasă.

Acum se mai citește și:  Toate gospodinele raman cu gura cascata cand vad ce usoara e reteta de pasca poloneza. O sa regreti ca nu ai preparat-o si tu pana acum

2. Adăugați brânza de vaci. Mixați până la omogenizare.

3. Ungeți forma cu unt şi turnați în ea compoziția obținută.

4. Înmuiați biscuiții în lapte şi aranjații în formă, astfel ca să ajungă până la fund.

5. Puneți forma la congelator cel puţin 4 ore! Pentru ca desertul să iasă mai ușor din formă, el se prepară într-o formă din silicon sau de unică folosință.

6. După 4 ore scoteți desertul din formă şi decorați-l cu ciocolată rasă.

Acum se mai citește și:  Desert Profiterol

7. Apoi dați desertul la frigider pentru a se decongela, 1 oră, sau ideal ar fi pe noapte.

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiască



Tine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com