Trăieşte Alexandra? “Nemernicul trage de timp!”. Detaliul din curte care răstoarnă ancheta

Profesorul Vladimir Beliş (89 de ani), fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti, cu o experiență de 60 de ani in profesie, a zis marți seară că in opinia sa nu se vor gasi datele necesare identificarii cadavrului Alexandrei si ca fata ar putea să fie, de fapt, în viață.

“Rezultatele pot fi ca nu s-a gasit material genetic, sau s-a gasit incomplet si nu poate fi identificata persoana caruia ii apartine osul, sau a fost gasit, cazul fericit. Noi acum nu stim daca a murit, asta e problema principala.

Cu oase calcinate a mai fost un caz cu un cetatean decedat intr-un furnal si a fost foarte greu dar se stia identitatea persoanei si s-a putut ajunge la o comparatie cat de cat acceptabila.

Eu cred ca nu se va gasi material biologic sau nu va putea duce la o identificare certa a persoanei. Eu am un dubiu asupra mortii fetei.

Daca nu avem cadavru, mergem pe supozitii, nu poate fi acuzat de crima (Dinca) cata vreme nu avem nicio existenta a unui cadavru. Este imposibil sa omori un om si sa nu ramana nicio urma.

Nu avem nici sange, nimic din cadavru. Pe un butoi cu cenusa spui ca a fost incinerare? Ne lasam dusi de gura unui psihopat? Nu se poate asa ceva”, a zis Beliș la Antena 3.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!