TREBUIE SA STI-Se dau 370 de lei pe luna pentru plata chiriei si a curentului! Vezi daca te incadrezi

0
Publicitate

Citeste pana la sfarsit, este foarte important, nu va lasati manipulati de tara in care traim!

Guvernul a aprobat prin Ordonanta de Urgenta un nou ajutor social.

Este vorba despre o indemnizatie in valoare de 370 de lei lunar, care va fi acordata veteranilor si vaduvelor de razboi.

Publicitate

Banii vor putea fi folositi pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei termice si energiei electrice.

Veteranii de razboi, vaduvele de razboi, precum si accidentatii de razboi in afara serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza actiunii mijloacelor de lupta ale razboiului, beneficiaza in anul 2017 de un ajutor anual in cuantum de 370 lei/persoana pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice“, se precizeaza in poiectul de hotarare de Guvern.

Acum se mai citește și:  Oile româneşti în conflict cu militarii americani de la Deveselu! Armata SUA, în război cu un cioban

Aceasta este stirea originala publicata de un site de stiri, acum voi spune parerea mea personala despre aceasta stire. Daca esti de acord cu ce spun, distribuie mai departe!

Atat merita persoanele care au luptat in razboi, care au riscat totul? Sa fie bataia de joc a statului Roman la batranete? Asta este soarta adevaratilor eroi care au aparat tara.

Uite un material care o să vă enerveze la culme!  SUNTEM PROŞTI SAU DOAR NE FACEM CĂ AM FI? PENSIE de 240 de MILIOANE la 51 de ani!

Acum se mai citește și:  Noaptea de Revelion şi prima zi din anul 2017 vor fi geroase! Prognoza meteo pe trei zile

Din pacate asta e adevarul din aceasta tara! Un om care a fost in razboi are o pensie de 700 de lei sau nici macar pe aia nu o au, iar un individ de 51 de ani care nu a facut nimic pentru aceasta tara, are o pensie de 240 de miloane. Sunteti de acord cu asa ceva? De ce nu se da bani astia pentru toata lumea!

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiască

Acum se mai citește și:  ,,Eram de garda la Urgenta cand, intr-o noapte, la mine a venit o prostituata tanara si mi-a intins un biletel. Am citit si nu mi-a venit sa cred ce incerca sa-mi spuna. M-am uitat la corpul ei si am luat clestele”Tine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com