Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca. A dezvăluit totul acum:

Tudor Chirila a facut o marturisire neasteptata intr-un interviu la Europa FM, declarandu-i, pe un ton impersonal, realizatoarei c-a fost indragostit nebuneste chiar de ea.

„Copilaria mea a fost marcata in clasa a VII-a de o dragoste nestavilita pentru Andreea Esca. Eram intr-o tabara, la Cabana Varfu cu Dor, o tabara de schi, si… Andreea Esca. Era foarte frumoasa, in clasa a IX-a. Ea era combinata insa cu un alt baiat de clasa a XI-a… daca vrea ea sa va dea numele lui.

Va dati seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea sa iasa in evidenta? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune.

Aceasta dragoste a ramas neimplinita, neimpartasita, dar nostalgia este tot ce conteaza in viata asta. Si imi vin in minte imaginile cu ea blonda, imbracata intr-o geaca visinie…”, i-a povestit, Tudor Chirila, chiar Andreei Esca la Europa FM.

Însă, acesta a dezvăluit că știa că el un puști de clasa a VII-a nu avea cum să iasă în evidență ca să cucerească inima Andreei, având în vedere că el încă făcea glume și punea pastă de dință pe clanțe.

„Vreau să afirm aici la radio că a fost o dragoste care m-a marcat, iar după ce am văzut accesiunea extraordinară a Andreei Esca în televiziune,  mi-am dat seama că de mic am avut gusturi bune. Și chiar dacă această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtășită, nostalgia este tot ce contează în viața asta. Și îmi vin în minte imaginile cu ea blondă și îmbrăcată într-o geacă, posibil vișinie și ceva culori nepotrivite cum erau în comunism, cu o bentiță, alergând pe undeva și cu schiurile Topaz, culoarea albastru”, a mărturisit Chirilă.