Sari la conținut

ULTIMA ORA: Doliu în lumea showbiz-ului românesc. S-a stins Marcel Toader. Medicii nu au mai avut ce sa faca

Doliu în lumea showbiz-ului românesc. A murit marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea și Mariei Constantin. Potrivit unor surse citate de Antena 3, decesul s-ar fi produs în urma unui stop cardio-respirator.

Aceleași surse suțin că omul de afaceri în vârstă de 56 de ani se afla la masă, moment în care s-a prăbușit, pur și simplu, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Toader a fost căsătorit de șase ori, printre consoartele sale numărându-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Ana Maria Ferencz.

MARCEL TOADER, PROBLEME FINANCIARE MARI

Se pare că Marcel Toader trecea de ceva timp printr-o criză financiară, care nu avea nicio rezolvare. Bărbatul povestise de unde i se trag aceste necazuri.

„Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea.

Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație.

Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.”, declara Marcel Toader.

Marcel Toader, șase divorțuri