Ultimă oră! Lovitură pentru familia Alexandrei Măceșanu, în prag de Crăciun!

Cazul Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu au primit o lovitură grea de la DIICOT, chiar în pragul sărbătorilor, la cinci luni de când fata a dispărut după ce s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, la ocazie.

Luni, 23 decembrie, cei doi au ajuns la sediul DIICOT, după ce au fost chemați să ridice certificatul de deces al Alexandrei.

La sfârșitul săptămânii trecute, Alexandru Cumpănașu anunța, revoltat că DIICOT a chemat familia Măceșanu în vederea ridicării certificatului de deces, deși suspiciunile familiei că fata a fost traficată au existat încă de la izbucnirea scandalului. Anchetatorii însă, pare-se că s-au bazat pe rezultatele probelor extrase din osemintele găsite.

Ajunși la sediul DIICOT, luni, 23 decembrie, părinții Alexandrei Măceșanu au refuzat pentru a doua oară ridicarea certificatului de deces și au semnat, în acest sens, un proces verbal, potrivit Antena3

Vă reamintim că, în această perioadă, procurorii accelerează procedurile, dat fiind faptul că Gheorghe Dincă trebuie trimis în judecată, altfel, va fi lăsat în libertatea.

Legea din România spune că un inculpat nu trebuie ținut în arest preventiv mai mult de 180 de zile. Gheorghe Dincă se apropie, ușor-ușor, de acest număr de zile petrecute după gratii.

Gheorghe Dincă le-a declarat anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, dar și pe Luiza Melencu, fata dispărută încă din luna aprilie a anului 2019.

„DIICOT a cerut familiei mele să vina să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru şi al multor români. Şi asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei, este liberă. (…)

Decizia familiei mele, după ce ne-am consultat la rece nu la cald, este una foarte clară: nu vorm ridica acest certificat, nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Sursa foto: antena1