Un bărbat a jefuit o bancă îmbrăcat într-o rochie mov. I-au dat toți banii din seif când au citit biletul pe care îl ținea în mână… Ce scria acolo:

Poveste neobișnuită într-o bancă, după ce un bărbat a intrat îmbrăcat într-o rochie mov. I-au dat toți banii din seif când au citit biletul.

Bărbatul, care purta și o eșarfă albă pe față, i-a arătat funcționarei de la ghișeu un bilet pe care scria că are o armă și o bombă în geanta.

Angajații s-au grăbit să-i golească seiful și să-i pună tot cash-ul într-o sacoșă. Bărbatul a ieșit apoi din instituție uitând de geanta în care spunea că are bomba.

Jaful a avut loc într-o instituție de credit din State College, Pennsylvania, potrivit Daily Mail. Poliția nu a făcut publică suma furată din bancă.

CITEȘTE ȘI: Medicii i-au mai dat 48 de ore de viață, însă el s-a vindecat COMPLET de cancer! Care este secretul acestui copil de 3 ani! Chiar și doctorii sunt șocați

Medicii i-au mai dat 48 de ore de viaţă, însă el s-a vindecat complet de cancer. Care e secretul.

Landon Riddle este doar un copil, însă a fost deja diagnosticat cu leucemie cu şanse de supravieţuire foarte mici.
Masă sa, Sierra Riddle, explică prin ce a trecut: „Întreg pieptul îi era plin de tumori de la leucemie şi nu putea să respire. Au început să-l ducă la chimioterapie, însă ne-au spus că nu va suprevieţui”.

După două luni de chimioterapie, micuţul Landon şi-a pierdut poftă de mâncare şi a început să vomite de 50 de ori pe zi, epuizându-şi organismul.

Când medicii şi-au pierdut orice speranţa, cineva i-a sugerat mamei sale uleiul de canabis ca tratament.

Familia s-a mutat în Colorado, un stat care a aprobat acest tratament pentru cancer. În doar câteva zile, Landon nu a mai vomitat şi a început să mănânce din nou. Se simţea din ce în ce mai bine. În momentul de faţă, băieţelul nu mai are nevoie de chimioterapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *