Un bărbat a luat taxiul până la Roma (1803 kilometri)! Cât i-a afișat aparatul că are de plătit

Întâmplare ca-n filme în orașul danez Odense! Un taximetrist a relatat pentru cotidianul Metroexpress. (nu rata: Ce pensie are Maria Ciobanu! Statul român îi oferă o sumă mică)

Cum în timpul unei ture de noapte, un client s-a urcat în mașina lui, la ora 1 dimineața, și i-a cerut să îl ducă la Roma, adică la 1.803 kilometri distanță.

Citeste si:

O femeie din Braila a inceput sa vorbeasca pe internet cu un barbat care i-a spus ca este general in Irak. S-a indragostit de el, iar acesta i-a spus ca vrea sa ajunga la ea in Romania. Ce a urmat e incredibil! Nu va uita toata viata ce a patit:

„Într-o primă fază am crezut că vrea să meargă la aeroport – dar nu, el voia să ia taxiul până acolo”, a declarat șoferul Martin Langstred.

Bărbatul nu îşi aminteşte numele pasagerului. dar i-a rămas în minte cursa, la care are și chitanţa în valoare de 29.226 de coroane (3.920 de euro) pentru a dovedi acest lucru.

„Voia să vadă o biserică anume în Roma. Era un vis de-al lui”, a adăugat Langstred. Călătoria până la Roma a durat trei zile. Taxiul danez a fost nevoit să traverseze Germania, Austria şi Italia.

Langstred susţine că nu a dormit în timpul călătoriei, dar a sărbătorit sosirea cu un sandviş italienesc şi o noapte de cazare în Italia.

„După aceea am mers acasă şi mi-am luat liber în următoarele trei-patru zile. Am câştigat aproape o lună de salariu în această călătorie”, a declarat el pentru Metroxpress.