Un craiovean a vazut o masina de politie oprita pe un drum neumblat. Cand s-a uitat inauntru, a fost revoltat de ce a gasit:

0
Publicitate

Ancheta interna in politia din Craiova, dupa o serie de imagini aparute pe Facebook.

Doi politisti din Craiova au fost surprinsi, duminica dupa-amiaza, in timp ce dormeau in masina de serviciu chiar in timpul programului. Agentii parcasera pe drumul care merge dinspre podul Jiului de la intrarea in Bucovat spre depozitul de gunoi Eco Sud din Mofleni. Unul dintre ei s-a culcat pe locul soferului iar celalalt, pe bancheta din spate.

Acum se mai citește și:  GIGI BECALI I-A uimit pe toţi! Doneza 100 de milioane de euro pentru romani

Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook „Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei“, autorul sustinand ca ar fi vorba de politisti de la Sectia 6 din Craiova.

Publicitate

Ca să nu mai fim acuzați de către polițiștii locali că am avea ceva cu ei, astă seară vă prezentăm un material cu ceilalți polițiști. Pe drumul care merge de la podul Jiului spre depozitul de gunoi Eco Sud, duminica după-amiază traficul este inexistent, ploaia și liniștea îmbie la somn. Polițiști de la secția 6 folosesc pe post de dormitor Loganul MAI cu nr de înmatriculare 29252. Somn ușor.
#INVERSCITY” este textul care însoțește fotografiile postate.

Acum se mai citește și:  „Buna Ziua! Sunt Învăţătoare la Scoala Gimnazială Nr. 195 din București și Am Păduchi!“

 

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com