Un muncitor a căzut de pe schelă după ce a văzut-o pe Loredana nemachiată prin geam

Nesăbuință inexplicabilă a unui muncitor bucureștean, care a tras o căzătură zdravănă de pe schela pe care lucra după ce curiozitatea l-a împins să se uite prin geam.

Ghinionul a făcut ca dincolo de geam să se afle Loredana nemachiată. Și nu doar că era nemachiată, dar Loredana a și făcut ”Bau!” către muncitor, astfel că spaima acestuia a fost totală și căzătura inevitabilă.

Singurul noroc al bietului muncitor este că schela nu se afla foarte sus, așa că s-a putut ridica imediat după ce-a căzut și a luat-o la fugă.

Deși a vrut să dea în judecată firma pentru care lucrează pentru că a fost expus unei imagini înfiorătoare în timpul programului, un avocat i-a explicat că e vina lui că s-a uitat dincolo de geam, deci nu are nicio șansă să câștige un eventual proces.

Loredana, în schimb, a ieșit relativ câștigată din acest incident. Vedeta a luat mistria de pe jos și și-a pus pe față materialul din găleata muncitorului, acoperindu-și astfel parțial denivelările feței.

Iar în prezent se chinuie să afle cum funcționează betoniera, că vrea să-și mai facă câteva găleți de machiaj, că are nevoie de ele pentru finalizarea machiajului de pe față.

Atentie, acest articol este un pamflet!