Un om fără adăpost a întrebat un casier ce poate cumpăra cu 2 lei. Răspunsul te va face să plângi.

Michelle Resendez este mama lui Matthew. Ea fiind mândră de fiul său, a distribuit poza lui cu un bacșiș. Acești bani băiatul i-a primit de la un client, care a fost martor al unui act ce se întâmplă rar în zilele noastre. Matthew a fost recompensat pentru o faptă cu adevărat bună.

„Momentul de mândrie al mamei. Matthew era la serviciu în această după-amiază, când în restaurant a intrat un om al străzii și a întrebat dacă există ceva în meniu ce ar putea cumpăra cu doar 2 lei.

Băiatul l-a întrebat ce și-ar fi dorit să-și comande dacă ar avea bani, iar răspunsul a fost simplu: orice pentru a liniști durerea de la foame. Atunci Matthew a comandat niște porții consistente și a plătit cu cardul său pentru acel bărbat.

El i-a dat nota și l-a rugat să se așeze și să se relaxeze. Povestea se putea sfârși atunci și chiar foarte bine, dar o femeie l-a urmărit pe fiul meu în timp ce acesta plasa comanda.

Acea femeie a scris companiei despre angajatul lor, care a dat dovadă de o grijă deosebită față de clienți și în același timp l-a răsplătit cu un bacșiș generos. Sunt atât de mândră să fiu mama lui și pentru faptul că am crescut un om cu inimă mare”.

Bunătatea este mereu răsplătită!