Un oraș din Italia le declară război românilor: ”Dezgustător…Se comportă ca niște animale! Să plece la casa lor!”

0

Șase români care locuiesc în localitatea Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, au stârnit furia localnicilor după ce s-au bătut și au devastat o grădină, din apropierea unei parcări, loc destinat pentru picnic și amenajat cu bănci și mese, scrie gazetaromaneasca.com

Publicitate

Aceștia au mâncat, dar mai ales au băut prea mult și, în cele din urmă, după ce au părăsit zona, lăsând în urmă plin cu deșeuri, sticle și pungi de plastic, s-au deplasat către locuințele lor unde s-au bătut.

Publicitate

Cauzele violentei bătăi nu sunt încă clare, dar în urma altercației două persoane au fost transportate la Spitalul San Polo din Monfalcone.

Vecinii care au auzit țipetele și strigătele au solicitat intervenția poliției, care a sosit la fața locului și i-a identificat pe cei sașe.

Evenimentul a fost anunțat deja duminică după-amiază de către primarul Anna Maria Cisint, care s-a deplasat la Marina Julia pentru a afla ce s-a întâmplat.

Prima reacție a avut-o pe pagina de Facebook, unde a postat o fotografie de la locul unde au petrecut românii și a făcut un comentariu:

”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat unele persoane, deja identificate ca fiind cetățeni de origine română“, a scris ea.

”Vom cere să fie luate și alte măsuri: pentru noi sunt niște persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă dar se comportă ca niște animale. Sperăm că și pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări orașul care i-a primit ca pe niște oaspeți. Să plece la casa lor!”, a declarat primărița.

Sursa: gazetaromaneasca.com

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

A INTRAT ÎN BAIE PESTE SOȚIA LUI ȘI S-AI INGROZIT. CE FĂCEA FEMEIATine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com