Un poliţist din Neamţ a refuzat mita pentru un transport ilegal de lemne. A confiscat lemnul, mașina și i-a dat șoferului și o amendă usturătoare

0
Publicitate

În comuna Stefan cel Mare, un polițist a refuzat o mită de 3.000 de lei. Trebuia să închidă ochii la un transport fraudulos de lemne. Inculpatul a pierdut si lemnul, si mașina. Sa ales și cu o amendă mare. relateaza infoalert.ro

Șoferul transporta cu o autoutilitară material lemnos si a fost tras pe dreapta de oamenii legii, la un control de rutină. I-au cerut documentele de însoțire a mărfii, iar în primă fază el a susținut că nu are astfel de acte.

Acum se mai citește și:  TEST de vedere pe care multi nu-l trec! Tu ce numar vezi in imagine? Afla daca ai dreptate!

Polițiștii au verificat în baza de date a transportatorilor de material lemnos si au constatat că încărcătura nu figura în aplicația informatică, deci nu exista aviz de însoțire a mărfii.

Publicitate

Imediat după acest incident, inculpatul a dispărut de la locul faptei, a apelat la măsuri disperate si a doua zi a venit la unitatea de politie cu documente de transport si proveniență întocmite ulterior.

„Lucrătorii de politie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infractiunilor de fals material în înscrisuri oficiale si uz de fals, moment în care bărbatul a precizat că poate oferi o sumă de bani pentru a nu se lua măsurile legale“, declara Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al Politiei Neamț. Oamenii legii nu s-au lăsat cumpărați.

Acum se mai citește și:  Alina are 25 de ani și conduce un TIR de peste 40 de tone. Nici bărbații n-au curajul ei. Dar să vezi cât e de sexy când renunță la haine pe plajă și cum arată iubitul ei

Atunci cînd suspectul s-a întors si a vrut să-i mituiască cu 3.000 de lei, în scenă au intrat politistii anticoruptie si un procuror de la Parchetul Neamt. În cauză au fost demarate cercetări pentru săvîrsirii infractiunii de dare de mită, dosarul fiind preluat de procurori, iar politistii au continuat verificările pentru fals material în înscrisuri oficiale si uz de fals.

Bărbatul a fost sanctionat cu o amendă de 10.000 de lei pentru transport illegal de lemn. A fost dispusă si măsura complementară de confiscare a 9,84 mc cherestea răsinoase, dar s-a luat si decizia de indisponibilizare a autoutilitarei.

Acum se mai citește și:  Povestea EMOŢIONANTĂ a copilului care își vinde jucăriile pe stradă ca să își cumpere haine de iarnă!

 

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com