Un român a lăsat fără 750.000 de lire sterline o britanică cu 37 de ani mai în vârstă, pe care o iubea ‘sincer’

Potrivit Daily Mail, Christiane Shellard a hotărât să se ocupe mai întâi de conturi, dându-și în judecată iubitul, în încercarea de a recupera măcar o parte din cei aproape 750.000 de lire cheltuite pe fundul românului.

Cu banii pe care i-a tapat de la iubita în vârstă, dar bogată, fost angajat al unei firme de transport din Marea Britanie, Cristian Mihalea a reușit ca în doar 18 luni să își cumpere un apartament și să pornească o afacere.

Mai exact, Mihalea a primit din partea femeii 500.000 lire sterline pentru a-şi putea cumpăra o casă, 170.000 lire sterline pentru a putea plăti tratamentul tatălui său, despre care a spus că este bolnav, printre care un autoturism marca Porsche Panamera în valoare de peste 68.000 de lire sterline şi o colecţie de ceasuri extrem de valoroase.

Afacerea, un salon de înfrumusețare în Fulham, l-a trecut pe numele surorii lui, o parte de bani i-a transferat în conturi din România, iar restul i-ar fi pierdut la păcănele, notează jurnaliştii britanici.

Autoritățile britanice i-au blocat conturile românului, deși acesta a declarat în fața judecătorilor că banii și bunurile primite de la Christiane Shellard nu au fost împrumuturi, ci cadouri.

Facebook Comments
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.