Un român a lăsat fără 750.000 de lire sterline o britanică cu 37 de ani mai în vârstă, pe care o iubea ‘sincer’

Potrivit Daily Mail, Christiane Shellard a hotărât să se ocupe mai întâi de conturi, dându-și în judecată iubitul, în încercarea de a recupera măcar o parte din cei aproape 750.000 de lire cheltuite pe fundul românului.

Cu banii pe care i-a tapat de la iubita în vârstă, dar bogată, fost angajat al unei firme de transport din Marea Britanie, Cristian Mihalea a reușit ca în doar 18 luni să își cumpere un apartament și să pornească o afacere.

Mai exact, Mihalea a primit din partea femeii 500.000 lire sterline pentru a-şi putea cumpăra o casă, 170.000 lire sterline pentru a putea plăti tratamentul tatălui său, despre care a spus că este bolnav, printre care un autoturism marca Porsche Panamera în valoare de peste 68.000 de lire sterline şi o colecţie de ceasuri extrem de valoroase.

Afacerea, un salon de înfrumusețare în Fulham, l-a trecut pe numele surorii lui, o parte de bani i-a transferat în conturi din România, iar restul i-ar fi pierdut la păcănele, notează jurnaliştii britanici.

Autoritățile britanice i-au blocat conturile românului, deși acesta a declarat în fața judecătorilor că banii și bunurile primite de la Christiane Shellard nu au fost împrumuturi, ci cadouri.